Ili Posztolva ekkor: 2018. május 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 25. Hello :-) Vettem kb. 2 hete egy Telekomos telefonszámot. Szlovákián vagyok, és innen szeretnék hívni. A szám vizont nem működik és nem tudom hogy miért. Ma feltöltöttem a jelenleget is, de akkor sem. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm. Ildikó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. május 25. Megosztás Posztolva: 2018. május 25. Szia! Esetleg próbáld meg ezt: " Domino díjcsomag estén fontos, hogy akár bel-, akár külföldön aktiváld a Roaming szolgáltatást készüléked segítségével a *104# kóddal, hívásindításként. Emellett fontos, hogy készülékedben is engedélyezett/bekapcsolt legyen a roaming funkció. A roaming szolgáltatás aktiválása után a hívás indítása a fent leírt módon (+országhívó-körzetszám-telefonszám tárcsázása) lehetséges. " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ili Posztolva: 2018. május 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. május 25. Hello :-)Vettem kb. 2 hete egy Telekomos telefonszámot. Szlovákián vagyok, és innen szeretnék hívni. A szám vizont nem működik és nem tudom hogy miért.Ma feltöltöttem a jelenleget is, de akkor sem. Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm.Ildikó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ili
Hello :-)
Vettem kb. 2 hete egy Telekomos telefonszámot. Szlovákián vagyok, és innen szeretnék hívni. A szám vizont nem működik és nem tudom hogy miért.
Ma feltöltöttem a jelenleget is, de akkor sem. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Ildikó
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.