Grg Posztolva ekkor: 2018. május 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 30. Sziasztok, Hogyan lehet hozzáadni a Domino Fix-et az előfizetéseimhez? Sem az app-on sem a webes felületen keresztül nem megy. Eljutok odáig, hogy sms-ben megküldi a kódot, majd általános hibát ad. Már vagy 20x megpróbáltam semmi eredmény.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. május 30. Megosztás Posztolva: 2018. május 30. Szia! 5 számjegyből álló dominó jelszót létrehoztál már a 1777-en? Ha még nem akkor hozd létre a 1777-en a Díjcsomagok, szolgáltatások - Szolgáltatás és biztonság - Biztonsági és értesítő szolgáltatások menüpontban. Menütérkép a 1777-hez. Ha jól emlékszem ez kelleni fog hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Grg Posztolva: 2018. május 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. május 30. Közben sikerült, lehet csak épp kifogtam egy rendszerhibás időszakot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Grg
Sziasztok,
Hogyan lehet hozzáadni a Domino Fix-et az előfizetéseimhez? Sem az app-on sem a webes felületen keresztül nem megy. Eljutok odáig, hogy sms-ben megküldi a kódot, majd általános hibát ad. Már vagy 20x megpróbáltam semmi eredmény....
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.