zolcsakt1980 Posztolva ekkor: 2018. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 1. Érdeklődnék, ha megrendeltem a moziklubbot, akkor azt mennyi idő után aktiválják? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 1. (szerkesztve) Azonnal, nagyon max 72 órán belül. Célszerű újraindítani a beltéri egységeket. Szerkesztve ekkor: 2018. június 1. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Mailt írni nem célszerű, akkor telefonálj ismét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Vaagy Telekom alkalmazásban nyiss hibajegyet. Iptv minőségi hibára, majd írd bele hogy nem müködik a moziklub. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zolcsakt1980 Posztolva: 2018. június 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Kb. 1 hete kötötték be az IPTV-t, vele együtt rendeltem a Moziklubbot. Az nem volt aktiválva. Irtam nekik emailt. Hétfőn telefonon beszéltem velük, azt mondták néhány nap. Hát Péntek van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zolcsakt1980
Érdeklődnék, ha megrendeltem a moziklubbot, akkor azt mennyi idő után aktiválják?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.