zolcsakt1980 Posztolva ekkor: 2018. június 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 1. Érdeklődnék, ha megrendeltem a moziklubbot, akkor azt mennyi idő után aktiválják? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Megosztás Posztolva: 2018. június 1. (szerkesztve) Azonnal, nagyon max 72 órán belül. Célszerű újraindítani a beltéri egységeket. Szerkesztve ekkor: 2018. június 1. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zolcsakt1980 Posztolva: 2018. június 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Kb. 1 hete kötötték be az IPTV-t, vele együtt rendeltem a Moziklubbot. Az nem volt aktiválva. Irtam nekik emailt. Hétfőn telefonon beszéltem velük, azt mondták néhány nap. Hát Péntek van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Mailt írni nem célszerű, akkor telefonálj ismét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. június 1. Megosztás Posztolva: 2018. június 1. Vaagy Telekom alkalmazásban nyiss hibajegyet. Iptv minőségi hibára, majd írd bele hogy nem müködik a moziklub. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zolcsakt1980
Érdeklődnék, ha megrendeltem a moziklubbot, akkor azt mennyi idő után aktiválják?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.