Posztolva ekkor: June 3, 2018 Sziasztok! Tud-e valaki segíteni? 49UC6406 androidos tv frissítésben? 7.0-ra szeretnénk! Előre is köszi! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 10, 2018 Köszi, megpróbáltam. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 5, 2018 Hello @Nagymarosiné Zsuzsa, értem, akkor még nem kapta meg. találtam egy leírást, ami ettől függetlenül segíthet, ezt próbáld, ha eddig nem tetted még Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 4, 2018 Szia. Sehogy, se wifin se kabelen se OTA frissitest nem ajánl fel. Letoltottem a hivatalos oldalrol de ugyse frissit pendriverol. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 4, 2018 Hello @Nagymarosiné Zsuzsa, ha neten lóg (kábel vagy wifi, mindegy), akkor ha van rá frissítés, és meg is kapja, felajánlja a telepítést. ezt megtörtént, csak elakadtál? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni?
49UC6406 androidos tv frissítésben?
7.0-ra szeretnénk!
Előre is köszi!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon