Nagymarosiné Zsuzsa Posztolva ekkor: 2018. június 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 3. Sziasztok! Tud-e valaki segíteni? 49UC6406 androidos tv frissítésben? 7.0-ra szeretnénk! Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. június 4. Megosztás Posztolva: 2018. június 4. Hello @Nagymarosiné Zsuzsa, ha neten lóg (kábel vagy wifi, mindegy), akkor ha van rá frissítés, és meg is kapja, felajánlja a telepítést. ezt megtörtént, csak elakadtál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. június 5. Megosztás Posztolva: 2018. június 5. Hello @Nagymarosiné Zsuzsa, értem, akkor még nem kapta meg. találtam egy leírást, ami ettől függetlenül segíthet, ezt próbáld, ha eddig nem tetted még Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Nagymarosiné Zsuzsa Posztolva: 2018. június 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 4. Szia. Sehogy, se wifin se kabelen se OTA frissitest nem ajánl fel. Letoltottem a hivatalos oldalrol de ugyse frissit pendriverol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Nagymarosiné Zsuzsa Posztolva: 2018. június 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 10. Köszi, megpróbáltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Nagymarosiné Zsuzsa
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni?
49UC6406 androidos tv frissítésben?
7.0-ra szeretnénk!
Előre is köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.