Bunyi Posztolva ekkor: 2018. június 14. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 14. Üdv! Van egy HA35-ös routerem és szeretnék rajta kinyitni egy portot. De sehogy sem sikerül az online port checker szerint zárva van. Mit tegyek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. június 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 17. @Bunyi Ezerféle szerver program van mindegyiket a saját módján kell megnyitni. De ha te nem is használsz semmilyen szerverprogramot, akkor minek akarsz megnyitni portot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. június 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 17. @Bunyi Ok. Az adott játékot indítsd el. Engedd át a forgalmát a Win tűzfalon és úgy ellenőrizd a portot. Nem valószínűsítem, hogy az a játék a 80-as porton kommunikál, igaz beállítani úgy is lehet, de nem hiszem hogy te elállítottad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. június 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 16. @Bunyi Indíts el a kijelölt gépen egy szerver programot, ami a 80-as porton figyel és ellenőrizd le újra. Ne feledkezz meg az adott gép tűzfalán engedélyezni az adott szerver program adatforgalmazását illetve a biztonság kedvéért az adott portnak is adj emgedélyt a helyi gép tűzfalában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Bunyi Posztolva: 2018. június 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 17. Egy játék számára szeretnék portokat nyitni. Név szerint a For Honornak, hogy a NAT ne Script legyen hanem Open és ezt a megoldást láttam a neten. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Bunyi Posztolva: 2018. június 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 16. És hogyan kell egy ilyen szerver programot elindítani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bunyi Posztolva: 2018. június 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 14. Ezt csináltam eddig és már a tűzfalon is engedélyeztem a portot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bunyi
Üdv!
Van egy HA35-ös routerem és szeretnék rajta kinyitni egy portot. De sehogy sem sikerül az online port checker szerint zárva van. Mit tegyek?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.