erika70 Posztolva ekkor: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 18. Én is kaptam email-ben kamu értesítőt. És válaszoltam az email-re hogy én mindent befizettem. Csak a végén a nevemet és a lakcímemet odaírtam. Ebből lehet gond, visszaélés? ***** voltam azt hittem komoly Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Ha csak név+cím párost írtál vissza, egyéb adatot nem, akkor kb. olyan, mintha benne lennél a telefonkönyvben(mint régen) s kiszedték volna onnan az adataidat. Lehet belőle visszaélés, SPAM postai levelek, de szerintem nem valószínű. Más, értékesebb adatra utaznak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
erika70
Én is kaptam email-ben kamu értesítőt. És válaszoltam az email-re hogy én mindent befizettem. Csak a végén a nevemet és a lakcímemet odaírtam. Ebből lehet gond, visszaélés? ***** voltam azt hittem komoly
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.