MCMLXXXII Posztolva ekkor: 2018. június 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 20. Sziasztok! Szegedre költöztünk és az albiba telekom os net van sagemcom router, win 7en filezilla ftp szervert szeretnék működtetni de nem jön össze sehogysem ,segítséget szeretnék kérni a beállításokban. + ez sem akar össze jönni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 21. (szerkesztve) Hasonló eszközzel sokáig kísérleteztem FTP szerverekkel. Ha ment, akkor is nagyon lassú volt. Ha letölteni akarnak tőled ez sokkal jobb megoldás: Abyss Web Server X1 https://aprelium.com/ Ha letölteni akarsz mástól, nála is inkább ezt kellene feltenni. A Free (X1) változat nekem pont megfelelő. Talán a folyamatban levő tranzakciók nem eléggé követhetők, mint egy FTP szervernél, de a log fájlból kihámozható, ha mégis szükség lenne rá. A digitális elosztón a WEB szerver fix belső IP címét és a 80-as port továbbítását kellett beállítani. Szerkesztve ekkor: 2018. június 21. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MCMLXXXII Posztolva: 2018. június 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 27. szia csak én használom, hogy el érjem a fáljaimat közvetlen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
MCMLXXXII
Sziasztok!
Szegedre költöztünk és az albiba telekom os net van sagemcom router, win 7en filezilla ftp szervert szeretnék működtetni de nem jön össze sehogysem ,segítséget szeretnék kérni a beállításokban.
+ ez sem akar össze jönni
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.