Imu

Nem elérhető

Kérdés

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Párom közel 7 éves előfizetéséről lenne szó. Kezdetek óta nem kapja meg az sms-eket a ********* 70-es szolgáltatónál lévő barátaitól, ismerőseitől. Ezt még el is fogadta azonban az utóbbi időben már hívni sem tudják őt. Hívás során az "Ehhez a számhoz előfizető nem kapcsolható" szöveggel bontja is a hívást. Ha ő akar velük beszélni az simán megy érdekes módon. :D Az üzletben nem tudtak ez ügyben segítséget nyújtani. Ilyen hibát nem jeleztek, nem tapasztaltak, nem ismernek. A ********* meg nem is foglalkozik velünk, mivel nem vagyunk az ügyfelei. A Sim kártyát pedig már többször cserélték is, hátha ez megoldja (kb. 2 napja is), de nem változott semmi.

Ha valaki bármilyen ötletet, tanácsot tudna adni azt szívesen venném! :D Előre is köszönöm!

Üdv: Imu

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Imu

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

A párod száma 0670 vagy 0630?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
Épp most, Imu írta:

0630

Ez esetben nem lehet az a gond, amire elsőnek gondotam.

A 70-es barátok próbáták 0630, +3630 és 003630 formátumban is az SMS küldést és hívást?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ismerős a helyzet, én úgy jártam, hogy a Telekomtól egy vezetékes számot átvittem a négybetűs szollgátatóhoz, felszerélés a nléygbetűs számával majd a Telekom értesített, hogy a számhordozás számátadása aznap este 22:00-24:00 között történik majd meg. Másnap még semmit. A 4 betűs felhív hogy megcsinálták és a Telekomtól hordozott számon hívtak. Mellettem ismerősnek a Telekom vezetékes száma volt, felhívtam magamat és a Telekom számom hangposrafiókja jeletkezett be azon a 4 betúshöz hordozott számon ami már szerintük jó.

 

Abban az az esetben ha 0630-at nem tudnak hívni 0670-ről és SMS-t se tudnak küldeni 0670-ről a 0630-ra, akkor a 0670-es szolgáltatójánál nincs berendezve rendesen az, hogy a 0630-as szám melyik szolgáltatóhoz trartozik.

 

Ebben az esetben a 0670-es szolgáltatónál kell jeleteni annak, aki a 00670-ról hív 0630-at, hogy nem jó, vagy a 0630-as előfizetőnek kell bejelenteni a szolgáltatójánál (telekom) hogy 0670-ről nem tudják hívni.

 

Ekkor a Telekomnak meg kell vizsgálnia, hogy 0670-ről miért hibás, ha a Telekom részéről rendben, akkor a Telekomnak a "2003. évi. C. Hírközlési Tőrvény" valamint a Telekomnak a saájt ÁSZF-ben leírtaknak megfelelően a 0670-es Társszolgáltó felé kell továbbitani a hibát, a hiba kijavítás miatt.

 

Álltalában ez az eset amit leírtál azoknál a számoknál szokott előfordulni amiket hordoztak egyik szolgáltatótól a másikhoz és a hordozás során az egyik szolgáltatónál nem jól lett berendezve a telefonszám.

 
 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most