Szilágyi Károly Máté Posztolva ekkor: 2018. július 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 20. Nemtudok dönteni hogy a Samsung galaxy s8+ vagy Samsung galaxy s9 vegyem meg! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. július 23. Megosztás Posztolva: 2018. július 23. (szerkesztve) Legyen az s9 mert fiatalabb ez akár egy szempont is lehet. De ha egymás mellé rakod a két telo adatlapját. Aha ezeket tudja. Oké ennyi az árdifi, megéri nekem az a tudás azt a plusz árat.? Ez is lehet egy szempont Szerkesztve ekkor: 2018. július 23. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2018. július 23. Megosztás Posztolva: 2018. július 23. Hello @Szilágyi Károly Máté, mik a szempontjaid a döntésnél? én a helyedben főleg azokra hagyatkoznék, ugyanis szerintem általánosságban egyikkel sem csinálsz rossz vásárt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szilágyi Károly Máté
Nemtudok dönteni hogy a Samsung galaxy s8+ vagy Samsung galaxy s9 vegyem meg!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.