Zsolesz1975 Posztolva ekkor: 2018. augusztus 24. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 24. Egy időben több adást (maximum 3) is nézhetsz, amelyből - ha a műszaki feltételek lehetővé teszik - már 2 lehet HD minőségű. Mik ezek a műszkai feltételek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b10up Posztolva: 2018. augusztus 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 24. 21 perce, Zsolesz1975 írta: Egy időben több adást (maximum 3) is nézhetsz, amelyből - ha a műszaki feltételek lehetővé teszik - már 2 lehet HD minőségű. Mik ezek a műszkai feltételek? VDSL-en legalább 24 (vagy 33?) MBit/s elérhető sebesség, optikán alapból mehet. Koaxon nem tudom, azt hiszem ott is ED3-on mehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsolesz1975 Posztolva: 2018. augusztus 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 24. 41 perce, b10up írta: VDSL-en legalább 24 (vagy 33?) MBit/s elérhető sebesség, optikán alapból mehet. Koaxon nem tudom, azt hiszem ott is ED3-on mehet. De ez a sebbesség a bejövő sebességre vonatkozik, vagy a fő és a másodlagos boxox közötti kapcsolatra vonatkozik? Mert nálam optikán jön az IP TV a fő boxba, onnan pedig LAN kábel megy a másik boxhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 b10up Posztolva: 2018. augusztus 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 24. A bejövőre, de optikán kapnod kellene a 2HD streamet. Boxok közötti belső kapcsolat mindenképpen 100MBit/s UTP. Alternatív megoldásnál kevesebb, de 10Mbit/s akkor is minimum megvan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsolesz1975 Posztolva: 2018. augusztus 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Megnéztem a beállításokat, 2 SD és 1 HD stream volt beállítva. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, átállították 2 HD és 1 SD-re. Most már kapom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsolesz1975
Egy időben több adást (maximum 3) is nézhetsz, amelyből - ha a műszaki feltételek lehetővé teszik - már 2 lehet HD minőségű.
Mik ezek a műszkai feltételek?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.