Dorika Posztolva ekkor: 2018. október 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. október 13. Sziasztok. KB 2-3 hónapja problémam van a kedvenc férjemmel. Hogy tudnám lekerni a részletes hivasokat sms és internet oldalakat? Számla ő nevén, viszont a titok nyílt, de fogást csak a számlaban találnék. Köszi ha vmi hekker rám találna... Szép napot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. október 13. Megosztás Posztolva: 2018. október 13. Hello @Dorika, ne érts félre, veled vagyok, de vegyesek az érzelmeim. ezt szerintem nem így kellene, hanem egy őszinte, de határozott beszélgetéssel, amiben elmondod, hogy megrendült a bizalmad, amit egy közös számlaátnézéssel tud visszaszerezni (ha oké a kedvenc férjed, akkor benne lesz, legfeljebb utólag kiengeszteled, ha nem oké, akkor nem lesz benne, és ez egyben tiszta, számlakímélő válasz is). mindezt pedig azért írom, mert volt már részem hasonlóban, csak én a másik oldalon álltam, és teljesen oktalanul lettem szétcincálva ha mindenféleképpen a sötét utat járnád, akkor a részletes számlában benne vannak a hívások, sms-ek. ha ismered az előfizetői jelszavát, vagy legalább meg tudod szerezni a telefonját, akkor így próbálkozhatsz. ha ezek nem mennek, akkor csak a fenti megoldás van internet oldalakra pedig a telójának vagy számítógépének böngészési előzményei adhatnak választ (azt viszont elemenként vagy egyben is törölgetheti, inkognitólapról nyitottak pedig eleve nincsenek benne) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dorika
Sziasztok.
KB 2-3 hónapja problémam van a kedvenc férjemmel.
Hogy tudnám lekerni a részletes hivasokat sms és internet oldalakat?
Számla ő nevén, viszont a titok nyílt, de fogást csak a számlaban találnék.
Köszi ha vmi hekker rám találna...
Szép napot
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.