Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tolakodó üzenet


1pupu

Kérdés

Szép napot. A telefonon folyamatosan felugró üzenet a probléma.  A német Telekom-ra utal.  / Ims service -  mt.ji.be - ennyi az infóm /. Ez mi? Hivatalos, átverés ? Le lehet törölni, iratkozni? Már sokmindent kipróbáltam.  Víruskeresőt, malwer és spy keresőt, de semmi eredmény. Az egyik általam használt AD blokkoló, ugyan nem engedi a képernyőre, de az üzenetek jönnek folyamatosan. Előre is köszönöm a segítséget.

1pupu

 

 

 

 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Hello, a fentiek alapján a Té DT RCS chatalkalmazása lehet, ami Android telókon az üzenetek app helyett vagy Android messages-ként mellé telepíthető (Ténél éred el, Deutche Telekom adja és a Google Jibe-ja az átvivő vagy hibakezelő, hogy teljes legyen a hibridsége :)). tehát valószínűleg nem átverés, de biztosabb lenne a screenshot vagy legalább egy részletesebb leírás (arról nem beszélve, hogy normál esetben nem dobál fel mindenféle technikai üzeneteket, én is használom, és nálam még egy sem jelent meg)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Ez az lesz, amit @teherwagon is mondott, a RCS szolgáltatás. Pont egyik ismerősöm mobiljával is ez volt, folyamatosan kapta az értesítéseket.

Kopp az értesítésre, fogadd el a funkció használatát, és ennyi. Utána már nem kéne, hogy dobálja az értesítéseit. :)

Amúgy ez általában a szolgáltatótól - ez esetben a T - vásárolt mobiloknál fordul elő, a lista szerint ezeknél: Cat S61, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Y5 (2018),HTC U11, Motorola Moto E5+, Motorola Moto G6, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 7 Plus, Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ2, Samsung A3 (2017), Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A6+, Samsung Galaxy J5.

Tulajdonképpen úgy működik, mint egy más csevegőapp, csak ha nincs aktuálisan neted, akkor SMS/MMS üzenetként továbbítja a címzett számára, döntés szerint. Samsungoknál ez a rendszer része, más eszközök esetében az Android Messages nevű appot kell leszedni, hogy használni lehessen. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: abit
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...