anrás230 Posztolva ekkor: 2019. március 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 6. jónapot arra lennék kiváncsi hogy ha a "***** szolgáltató által megadott kóddal van függetlenítve egy telefon akkor arrol lejárt a hüségidő azaz már nem fogják letiltani????????????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. március 6. Megosztás Posztolva: 2019. március 6. Szia, Ha részletre lett vásárolva a mobil, és kifizetted az összes havi részletet, valamint a hűségidő is lejárt, akkor nem fogják tiltani a mobilod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. március 11. Megosztás Posztolva: 2019. március 11. Hello @anrás230, sajna igen, ugyanis nem biztos, hogy csak a hűségidő lejárta után függetlenítenek (a Ténél biztosan kérheted korábban is, a többieknél nem tudom) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anrás230 Posztolva: 2019. március 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 6. arra vagyok igazábol kiváncsi hogy függetlenítő kódot csak akkor adnak ha lejárt a hűség idő????????? használtan akarok venni egy Samsung Galaxy a5 2017 et és rá irtam azt mondta hogy a szolgáltató által adott kóddal van függetlenítve azt szeretném tudni hogy a függetlenítés után letudják még tiltani???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
anrás230
jónapot arra lennék kiváncsi hogy ha a "***** szolgáltató által megadott kóddal van függetlenítve egy telefon akkor arrol lejárt a hüségidő azaz már nem fogják letiltani?????????????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.