natan6 Posztolva ekkor: 2019. március 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 15. sziasztok. abban szeretném segítségeteket kérni, hogy az E-SIM-hez mien alkalmazás kell? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. március 15. Megosztás Posztolva: 2019. március 15. Szia @natan6, Az e-SIM-mel kapcsolatos infókat itt találod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. március 15. Megosztás Posztolva: 2019. március 15. "Az eSIM a műanyag SIM-kártya fejlettebb változata az új generációs mobiltelefonokhoz, tabletekhez, okos kiegészítőkhöz vagy akár okosautókhoz, IoT eszközökhöz. A hagyományos, cserélhető SIM-kártyával ellentétben az eSIM be van építve az okos eszközökbe. Segítségével az okos eszköz képes önállóan csatlakozni a mobilhálózatra. A Magyar Telekom tesztprogram keretében Magyarországon elsőként hozza el ezt az újdonságot ügyfeleinek. Ez a technológiai váltás egy több lépcsős folyamat, melynek most az első lépését tesztelheted velünk a portfóliónkban elérhető eSIM eszközökkel. Várjuk tapasztalataidat, javaslataidat a Telekom Fórumon!" Jelenleg csak Apple iPhone mobilokon lehet ezt beállítani, és csak az XR, XS, XSMAX modelleken. Ezen kívül még a Huawei Watch 2 óra támogatja az eSIM technológiát, meg talán a Galaxy Watch. Az eSIM előnye, hogy nem veszthető el, és nem károsodik, mint egy mini-, micro- vagy nano-SIM, amit meg ilyen esetekben cserélni kell. Az iPhone-ok esetében így meg Dual-SIM-es mobilokként használhatóak, hiszen a fizikai SIM, és az eSIM is megy benne egyaránt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. április 28. Megosztás Posztolva: 2019. április 28. (szerkesztve) 1 órája, Bueno írta: Jó, de mennyibe kerül? Nézegettem az ÁSZF-et, nem találom Ha már van meglévő előfizetésed, akkor a fiókban lehet díjmentesen kérni az eSIM-et. Fontos megjegyezni, hogy Dominoval még nem kérhető, csak havi díjas mellé. Szerkesztve ekkor: 2019. április 28. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. május 6. Megosztás Posztolva: 2019. május 6. Hello @DivatDiktator, aktuális még? ha igen, akkor az abit által írtakon túl van még kettő: az órát a Tétől vetted? a honlapjuk szerint csak így garantált a működés illetve a telefonokban csak az a kártya volt az aktiválás(i kísérlet) során, amihez a multisimet kérted? Samsung fórumon olvastam, hogy a dualsim-es telefonokban csak az legyen, a másikat ki kell venni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. április 28. Megosztás Posztolva: 2019. április 28. 6 órája, Bueno írta: Köszönöm a gyors választ. Ezt tapasztalatból írod, mert a te fiókodban már jelentkezik az opció, vagy az ÁSZF-ben van valahol? Az ÁSZF-ben én néztem a lakossági-ban és külön a havidíjas függelékben és a Domino függelékben. Mindegyik esetben a keresőt használtam és az "e-sim" valamint "esim" kulcsszavakkal próbálkoztam. Mit csináltam rosszul? Szívesen! Tapasztalatból írom, fiókban választható, de elvileg most csak üzletben lehet kérni. Több infót még itt találhatsz az eSIM-mel kapcsolatosan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. május 1. Megosztás Posztolva: 2019. május 1. Szia @DivatDiktator, Próbálj meg telepíteni egy régebbi verziót az appból. Előző verziókat itt találsz. Ha így sem megy, vedd fel a kapcsolatot a gyártóval. [link]Live chat: https://e-contactus.samsung.com/hu/m/webchat Telefonszám: 0680 SAMSUNG (0680 726 7864) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bueno Posztolva: 2019. április 28. Megosztás Posztolva: 2019. április 28. Jó, de mennyibe kerül? Nézegettem az ÁSZF-et, nem találom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bueno Posztolva: 2019. április 28. Megosztás Posztolva: 2019. április 28. Köszönöm a gyors választ. Ezt tapasztalatból írod, mert a te fiókodban már jelentkezik az opció, vagy az ÁSZF-ben van valahol? Az ÁSZF-ben én néztem a lakossági-ban és külön a havidíjas függelékben és a Domino függelékben. Mindegyik esetben a keresőt használtam és az "e-sim" valamint "esim" kulcsszavakkal próbálkoztam. Mit csináltam rosszul? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 DivatDiktator Posztolva: 2019. május 1. Megosztás Posztolva: 2019. május 1. Sziasztok! MultiSIM - hez - e-SIM-et aktiválnék Samsung Galaxy Watch órámhoz, QR kódot sikeresen megkaptam. Samsung Wearable app-ban kiválasztottam a mobilszolgáltatás az órára menüpontot, de egy kis gondolkodás után kiírja, hogy a mobilszolgáltatás nem állítható be erről a telefonról, további tájékoztatást a szolgáltatójától kaphat. Huawei Mate 20 PRO telefonról próbáltam első körben, utána pedig egy Sam Gal S10+ -al ahol ugyan ez a hibaüzenetet kaptuk. App frissítve van, de már letörölni és újra telepíteni is próbáltam. Samsung oldalán olvasgattam, de nem találtam megoldást és így a QR kód beolvasásáig sem jutok el. Van esetleg valami tippetek? Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 pleszi Posztolva: 2019. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 13. Sziasztok! Az eSIM-et és a régi, hagyományos SIM-et hogyan lehet MultiSIM-ként beállítani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szati1 Posztolva: 2020. július 18. Megosztás Posztolva: 2020. július 18. (szerkesztve) Valki talalt esetleg megoldást ha nem működik az e-sim? Samsung Gear s3 oram van. LTE képes, ful terero az oran es megis azt irja a QR kod olvasas utan, hogy csatlakozzak a hálozatra, mikozben a térerő jel teljes. Nem a Telekomnal vettem az orat de magyar LTE szabvány tehát mennie kellene. Szerkesztve ekkor: 2020. július 18. Szerkesztő: szati1 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. július 19. Megosztás Posztolva: 2020. július 19. Hello @szati1, hát igen, a nem Tés eszköz okozhat ilyet (és talán a Té ebből nem is forgalmazott esim-eset, tehát még az sincs, hogy van rá Tés szoftver, és azt rávarázsolod). de lehet persze más is. ezt végignyálaztad, ez alapján próbálkozol? más tippem sajna nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
natan6
sziasztok.
abban szeretném segítségeteket kérni, hogy az E-SIM-hez mien alkalmazás kell?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
12 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.