Barni018 Posztolva ekkor: 2019. március 30. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 30. Üdv! Olyan probléma állt elő hogy tegnap(2019.03.29) esti órában egyszer csak megszakadt az internet kapcsolat. Adsl csatlakozású a router ZTE Speedport Entry 2i. Minden hibátlanul van configurálva semmi nem lett elállítva, 3lednek kell égni abból 1 ég, power, access és internet. Amikor elkezd beállni a router a power led után semmi nem történik az access és az internet led nem nyullad fel. Próbálltam újra indítani de semmi, segítségeket pedig köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. március 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 30. Üdv @Barni018 Ellenőrizd a vezetékek megfelelő csatlakozását. Ha ez nem oldja meg a problémát, a hibát jelentsd be a 1414-es számon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Barni018 Posztolva: 2019. március 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 30. Értem, köszönöm a gyors választ! Akkor marad a hibabejelentés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Barni018
Üdv! Olyan probléma állt elő hogy tegnap(2019.03.29) esti órában egyszer csak megszakadt az internet kapcsolat.
Adsl csatlakozású a router ZTE Speedport Entry 2i.
Minden hibátlanul van configurálva semmi nem lett elállítva, 3lednek kell égni abból 1 ég, power, access és internet.
Amikor elkezd beállni a router a power led után semmi nem történik az access és az internet led nem nyullad fel.
Próbálltam újra indítani de semmi, segítségeket pedig köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.