Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Miért tűnik el a feltöltés?


galandras12

Kérdés

Sziasztok! Rég jelentkezett nálam ez a hiba és akkor is a szerelő a "nagy szél miatt elmozdult a villanyoszlopon a csatlakozó" dologra hivatkozott.
A hiba konkrétan annyit takar hogy el tűnik a feltöltés része az internetnek ez által válik használhatatlanná mivel nem tud kérést se küldeni sehova.
Ekkor a hiba egy ideig teljesen ki is volt küszöbölve ki érkező kollégájuk által és mondhatni majd egy jó fél évig nem is volt ilyen gond de most ismét gond van. A kapcsolati állapotot megint csatoltam amit abban a pillanatban készítettem amikor az előbb nem volt feltöltés. Így hogy óránként vagy néha fél óránként el megy az "internet" ami számomra nem egy szerencsés illetve kényelmes eset.
Vagy ez természetes hogy fent a vezetékkel mindig variálni kell valamit mert egy kis szél vagy eső el tudja mozdítani? 
Van esetleg valami távmegoldás ezügyben?

Sagemcom Fast3686 (HFC hálózati és IP kapcsolati státusz):

1.JPG 

net0.JPG

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: galandras12
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

ez engem is érdekelne :) mi is hasonló cipőben járunk kb az ősztől mikor kábelesre átlett kötve az egész akkor jelentkeztek a hibát elötte parabolás tv volt és a net is külön jött akkor semmi baj se volt de amióta kábeles a rendszer ugyan ez a gondom mint neked :( mi már arra jutottunk hogy szeptemberbe lejár a hűség és váltunk mert ez igy nem állapot már... szerelő is kijön nem csinál semmit azt mondja mindig hogy az adóval van hiba a központba... csak kérdem én akkor a központ miért nem intézkedik???? eskü szeptembertől már nem thome lesz a házba ez 100%....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Küldtem emailt az ügyfélszolgálatnak és most 24 órája várom a választ. Közbe rendszeresen tapasztalatom hogy nincs feltöltés és lassul a letöltés. Nagyon jó minőségű. Az a baj hogy a környezetemben sokaknak mesélem ezeket a tapasztalatokat és sokan akik eddig gondolkodtak azon hogy át álljanak Telekomra most csak nevetnek rajta és inkább másik szolgáltatón gondolkoznak.

net2.JPG

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...