Álmos Posztolva ekkor: 2019. április 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. április 15. Fiókomon, az előfizetések menüpontban aktiváltam az HBO GO funckciót. Ezután megpróbáltam aktiválni ezt, ám azt irta ki hogy ehez a fiókhoz nem tartozik HBO GO, előfizetés. Előfizetéseim között aktíválva van a funkció. Valaki kérem segítsen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. április 18. Megosztás Posztolva: 2019. április 18. Hello @Álmos, nem egyértelmű, hogy hol és hogyan akadtál el, ezért vázolom, hogy hogyan kellene (és remélem, hogy segít) ha a Ténél van a tévé előfizetésed mellett HBO Pak vagy MaxPak csomagod, vagy külön veszel HBO GO-t, akkor elvileg van HBO GO-d ezt először aktiválnod kell a Té oldalán (ha friss az HBO vagy HBO GO csomagod, akkor várj egy kicsit, pár óra, pár nap lehet, én azt gyanítom, hogy itt és emiatt volt az akadás) aztán regelj az HBO GO oldalán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Álmos
Fiókomon, az előfizetések menüpontban aktiváltam az HBO GO funckciót.
Ezután megpróbáltam aktiválni ezt, ám azt irta ki hogy ehez a fiókhoz nem tartozik HBO GO, előfizetés.
Előfizetéseim között aktíválva van a funkció.
Valaki kérem segítsen.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.