joepapa

F@st 5655v2 versus Philips Android okostévé

Kérdés

Sziasztok!

Nagyon bízom benne, hogy tud valaki segíteni rajtam.

Hosszabb ideje állandó a szenvedés a Telekomtól vásárolt Philips Ambilight androidos okostévém wifi internet kapcsolatával.

Számos eszközünk megy wifin és a többivel nincs gond. Az android tv ezzel a Sagemcom routerrel valamiben nagyon nem ért egyet, mert egyszerűen kín szenvedés felcsatlakoztatni wifin az internetre. Már eljutottam odáig, hogy minden WPA titkosítást és jelszavazást kikapcsoltam, most nyíltra van állítva a net a routeren és csak mac id alapú szűrést használok az eszközökre. Így is ugyanaz a helyzet. Youtube, web, google play stb. nem működnek, mert nincs internet kapcsolat. Illetve de van, áramtalanítás, újraindulás, temporary fájlok törlése stb. után minden harmadik próbálkozásra.

Minden tv-s beállítást kipróbáltam már. Nagyon bíztam a tv-re tegnap kijött szoftver update-ben, de ez sem oldotta meg a problémát. Mondanom sem kell, hogy nem tudtam letölteni a tv-re, usb-n kellett frissíteni. Kétségbe vagyok esve. A router menüjében bezzeg látszik, hogy a tv fenn van elvileg a hálózaton. 

Van valami router oldali beállítás, ami ezt a hibát okozza, vagy mehet a tv a márkaszervízbe?      (Hozzáteszem, egy kínai androidos telefonnal ugyanez volt nálunk, de amióta kikapcsoltam a WPA-t és csak mac id szűréssel kapja a wifit, azóta azt a telefont nem dobálja le.)

A tv maradt az egyetlen kósza jószág, amivel nem bírok. Segítség!!! :) 

A router szoftver verziója SG3G10000454, a GUI verzió 1.110.44

Joepapa

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Próbálj ki más frekvenciát, más SSID-t, WPA2 Aes titkosítást, teszteld le másik wifis eszközzel (Pl telefonodról indított wifi hotspot, ami a 4G netedet osztja meg) 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most