Ferenc1233 Posztolva ekkor: 2019. május 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. május 22. Sziasztok. Az egyeztetést a tavaly regisztrált okmányokkal tudom csak elintézni ?! Tavaly személyivel regisztráltam idén pedig útlevéllel vagy magyar vezetői engedéllyel akarom megoldani. Mivel a személyim lejárt.Amikor otthon vagyok akkor se biztos hogy időben megjönne az okmány stb ideiglenessel meg tutifix nem lehet egyeztetni. Mindent jól írok be.Nem budapesten születtem így "08"-as hiba sem áll fent azt se ronthatom el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. május 22. Megosztás Posztolva: 2019. május 22. Szia @Ferenc1233, Valószínűleg rendszerhiba lehet. Frissítsd az oldalt, próbáld meg másik böngészővel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 DST Posztolva: 2019. június 6. Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Üdv! Adategyeztetést bárki bármilyen számra elvégezhet, így te is bármilyen jelenleg érvényes okmánnyal már jó eséllyel indulsz. Helyes kitöltés esetén ideiglenes okmányt is elfogad. Születési hely után ország megadására érdemes ügyelni, vidéki nagyvárosok esetében római szám lehet még a születési helyben. Okmánytípus kiválasztása is szükséges, illetve az összes, okmányon szereplő név hibátlan felvitele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ferenc1233
Sziasztok.
Az egyeztetést a tavaly regisztrált okmányokkal tudom csak elintézni ?!
Tavaly személyivel regisztráltam idén pedig útlevéllel vagy magyar vezetői engedéllyel akarom megoldani.
Mivel a személyim lejárt.Amikor otthon vagyok akkor se biztos hogy időben megjönne az okmány stb ideiglenessel meg tutifix nem lehet egyeztetni.
Mindent jól írok be.Nem budapesten születtem így "08"-as hiba sem áll fent azt se ronthatom el.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.