dobiapo Posztolva ekkor: 2019. június 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 1. Szép napot. Egy vad kérdésem lenne, a huawei mediapad m5 vajon támogatja a DVB-T Tv tunereket ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. június 1. Megosztás Posztolva: 2019. június 1. Szia @dobiapo, Nem hiszem, hogy támogatja a táblagép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dobiapo Posztolva: 2019. június 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 1. Valamikor a 4-s, 5-s android tájékán volt támogatás azt tudom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. június 1. Megosztás Posztolva: 2019. június 1. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet. OTG-képes, ez biztos, szóval van rá esély, de én kevés esélyét látom. Kérdezd meg a Huawei ügyfélszolgálatot, ők nagy valószínűséggel tudják a kérdésre a választ. [link] Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dobiapo Posztolva: 2019. június 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 8. Köszönöm mindenkinek. A Huawei ügyfélszolgálatot, szerint támogatja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. június 9. Megosztás Posztolva: 2019. június 9. Ekkor: 2019. 06. 08. at 16:21, dobiapo írta: Köszönöm mindenkinek. A Huawei ügyfélszolgálatot, szerint támogatja. Szuper! Akkor ezt is tudja már a gép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dobiapo
Szép napot. Egy vad kérdésem lenne, a huawei mediapad m5 vajon támogatja a DVB-T Tv tunereket ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.