Törpapa30 Posztolva ekkor: 2019. szeptember 14. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 14. Üdv. Az érdekelne engem, hogy várható-e a fent említett készülék, elérhető lesz-e ezüst színben? Élnék a LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD! opcióval, és mindenképp ezüst színben szeretném. Jelenleg csak arany, asztroszürke és éjzöld színben rendelhető elő. Köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törpapa30 Posztolva: 2019. szeptember 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 16. Köszönöm a választ, de ezt eddig is tudtam. A kérdés arra irányúlt, hogy kapható lesz-e ezüst színben is a Telekom kínálatában? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2019. szeptember 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 17. 11 órája, Törpapa30 írta: Köszönöm a választ, de ezt eddig is tudtam. A kérdés arra irányúlt, hogy kapható lesz-e ezüst színben is a Telekom kínálatában? Egyelőre nem várható ezüst színben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törpapa30 Posztolva: 2019. szeptember 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 17. Sajnálattal hallom, de köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 best01 Posztolva: 2019. szeptember 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 16. https://www.apple.com/hu/iphone-11-pro/specs/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törpapa30
Üdv.
Az érdekelne engem, hogy várható-e a fent említett készülék, elérhető lesz-e ezüst színben?
Élnék a LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD! opcióval, és mindenképp ezüst színben szeretném.
Jelenleg csak arany, asztroszürke és éjzöld színben rendelhető elő.
Köszönöm a választ.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.