Marko98

Jött a szeptember a net meg ugy ment el

Kérdés

Sziasztok! Az egész tavaszt végig szenvedtük ezzel a thomeal minden nap tettünk bejelentést kb és semmi sem változott akkor juniusra jólett az egész nyáron semmi baja se volt az egésznek most meg eljött a szeptember és megint gatya az egész net szakadozik telefon vonal is szakadozik akkor tv érdekes megy annak semmi baja. Nem értem hogy akkor a nyáron miért nem volt az egésznek semmi baja? eljött a szeptember és a kismanó belenyult hogy ne legyen jó vagy mi a fene folyik ennél a cégnél de most komolyan .... megint ugyan az lesz hogy jelenthejük be naponta hogy nemjo és nem csinálnak semmit vele? vagy mizu van mert ez igy már felháborito! És az a legszomorubb az egészbe hogy falun lakunk és itt csak ez van pedig ha más lenne már 1000% hogy váltottunk volna de igy csak erre a trágyára lehet hivatkozni -.- csinálhatok bármit ujrainditopm naponta 500x akkor se lesz semmi változás le is resetelhetem az egészet nulla az egész

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ekkor: 2019. 09. 20. at 15:02, McBelaba írta:

Ha érdekel a megoldás, akkor privátban leírom.

Dönst el és jelezd, mert akkor este elküdöm privátban, most mennem kell.


 

Ez engem is érdekelne, ha tudod küldd el kérlek

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ha a TV hibátlanul működik, akkor valószínűleg vonali problémák nincsenek, de ehhez vonali információkat kéne látni, anélkül arra sem lehet mondani semmit. 

Sajnos a leírásodból sem derül ki semmi, pontosan hogy szakadozik az interneted, egy gépen vagy több gépen is jelentkezik e, miben mutatkozik meg a net szakadozás (Nem töltődnek be a weblapok? X szerver nem válaszol a PING-re? Esetleg LAN szinten nincs IP címe a hálózatodnak ekkor? ) Ezek mind olyan információk, ami nélkül csak vaktában lehet lövöldözni a hibát illetően. 

Javaslom keress meg egy informatikust, aki rendberakja a hálózatod nem megfelelő pontjait. Sajnos ez fizetős. A Telekomnak is van ilyen szolgáltatása. 

Amennyiben úgy érzed, hogy a probléma nem a "te készülékedben" van, akkor nem tehetsz jobbat, mint a 1414-en felveteted a hibajegyet és hibaelhárítást kérsz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most