Brunnentaler Posztolva ekkor: 2019. október 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 24. (szerkesztve) Kedves Fórum tagok! At lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beszerezni a Telekomtól az RTL Most+-hoz aktiváló kódót:https://www.rtlmost.hu/premium/aktivalo-kod Előre is köszi Üdv. Szerkesztve ekkor: 2019. október 24. Szerkesztő: Brunnentaler Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 24. Megosztás Posztolva: 2019. október 24. Hello @Brunnentaler, jelenleg sajna sehogyan, az RTL oldala szerint a Tének nincs még szerződése velük Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brunnentaler Posztolva: 2019. október 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. október 24. 4 minutes ago, teherwagon said: Hello @Brunnentaler, jelenleg sajna sehogyan, az RTL oldala szerint a Tének nincs még szerződése velük Köszi a gyors választ arról van infó esetleg, hogy mikor lehet ilyen szerződése a Telekomnak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 24. Megosztás Posztolva: 2019. október 24. (szerkesztve) Szívesen, és sajna nincs nem nagyon használom, így nekem teljesen elkerülte a figyelmem a váltás, csak most látom, hogy már tavasszal beharangozták. pont emiatt viszont intő jel, hogy egyelőre csak egy szolgáltatónál (szeptemberi hírek szerint hamarosan további egynél lesz) elérhető. ügyetlenül szervezték, vagy sokat kérnek érte (én meghagytam volna a klasszik verziót, amíg nincs legalább pár szerződés, mint ahogyan a Facebookon reklamálják, sőt, a külhonba szakadt hazánkfiai miatt akár véglegesen) Szerkesztve ekkor: 2019. október 24. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brunnentaler Posztolva: 2019. október 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. október 24. 5 minutes ago, teherwagon said: Szívesen, és sajna nincs nem nagyon használom, így nekem teljesen elkerülte a figyelmem a váltás, csak most látom, hogy már tavasszal beharangozták. pont emiatt viszont intő jel, hogy egyelőre csak egy szolgáltatónál (szeptemberi hírek szerint hamarosan további egynél lesz) elérhető. ügyetlenül szervezték, vagy sokat kérnek érte (én meghagytam volna a klasszik verziót, amíg nincs legalább pár szerződés, mint ahogyan a Facebookon reklamálják, sőt, a külhonba szakadt hazánkfiai miatt akár véglegesen) Háát igen eléggé átgondolatlan az egész. Köszi mindensetre Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brunnentaler Posztolva: 2019. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. november 4. On 10/24/2019 at 10:45 AM, teherwagon said: Hello @Brunnentaler, jelenleg sajna sehogyan, az RTL oldala szerint a Tének nincs még szerződése velük Köszi a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brunnentaler
Kedves Fórum tagok!
At lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beszerezni a Telekomtól az RTL Most+-hoz aktiváló kódót:
https://www.rtlmost.hu/premium/aktivalo-kod
Előre is köszi
Üdv.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BrunnentalerLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.