Farkas István Posztolva ekkor: 2019. november 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. november 7. Sziasztok! Megfeledkeztem az adategyeztetésről és a SIM kártya “DEAKTÍV” lett. Mi a teendő? Segítsetek! Köszönöm!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Farkas István Posztolva: 2019. november 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. november 7. Köszi szépen a segítséget!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. november 7. Megosztás Posztolva: 2019. november 7. @Farkas István " Mi a teendőm, ha nem regisztráltam határidőre, de szeretném megtartani a telefonszámomat? Ebben az esetben az SMS-ben található egyedi kóddal van lehetőség online felületünkön, a korábbi hívószámodat visszakapni, új előfizetői szerződést kötni " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Farkas István Posztolva: 2019. november 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. november 7. Nem tudok SMS-t fogadni, mert az adategyeztetés elmulasztása miatt már nem aktív a SIM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. november 7. Megosztás Posztolva: 2019. november 7. @Farkas István Elvileg SMS-t kaptál, amikor még aktív volt. Ha ez nincs meg, akkor személyesen kell bemenned az egyik ügyfélszolgálatra új szerződést kötni és a kérdéses SIM-et is magaddal vinni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Farkas István
Sziasztok! Megfeledkeztem az adategyeztetésről és a SIM kártya “DEAKTÍV” lett. Mi a teendő? Segítsetek! Köszönöm!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.