Ásós Tamás Posztolva ekkor: 2019. december 8. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 8. (szerkesztve) egy napja nem jó a net itthon a PC-n se a WiFi se működik rá tudok csatlakozni viszont azt írja hogy nincs internet hozzá férésem, próbáltam már parancsokat a cmd cuccosba de az sem volt jó, resetelttem a modemet az se működött nem tudom mi a baja Szerkesztve ekkor: 2019. december 8. Szerkesztő: Ásós Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2019. december 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 8. Szia! DSL/Koax /Optika? Amennyiben DSL vagy Optika, a resetelés után a digitális elosztó webes adminisztrációs felületén visszaírtad bele az internetezéshez szükséges hitelesítő adatokat (pppoe)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ásós Tamás
egy napja nem jó a net itthon a PC-n se a WiFi se működik rá tudok csatlakozni viszont azt írja hogy nincs internet hozzá férésem, próbáltam már parancsokat a cmd cuccosba de az sem volt jó, resetelttem a modemet az se működött nem tudom mi a baja
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Ásós TamásLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.