kissviraglili1997@gmail.co Posztolva ekkor: 2019. december 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 20. Jó napot! Szeretném meg tudakolni azt hogy mobil előfizetésem függesztve lett ezt én időközben ki egyenlítettem... Vissza kapcsolás után (természetesen ki tisztázott számlákkal) hozhatok e ki készüléket mivel február 6-án le jár a 2 év. Választ előre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. december 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 20. 1 órája, kissviraglili1997@gmail.co írta: Jó napot! Szeretném meg tudakolni azt hogy mobil előfizetésem függesztve lett ezt én időközben ki egyenlítettem... Vissza kapcsolás után (természetesen ki tisztázott számlákkal) hozhatok e ki készüléket mivel február 6-án le jár a 2 év. Választ előre is köszönöm Üdv! Mivel elmaradásod volt az elmúlt 6 hónapban, szerintem részletet nem igazán fognak engedni, de egy összegben kihozhatod majd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kissviraglili1997@gmail.co Posztolva: 2019. december 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 20. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kissviraglili1997@gmail.co
Jó napot!
Szeretném meg tudakolni azt hogy mobil előfizetésem függesztve lett ezt én időközben ki egyenlítettem...
Vissza kapcsolás után (természetesen ki tisztázott számlákkal) hozhatok e ki készüléket mivel február 6-án le jár a 2 év.
Választ előre is köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.