Posztolva ekkor: December 23, 2019 (szerkesztve) Sziasztok! Régebben, ha letiltottam mobilon egy telefonszámot, és hívtak arról, akkor a hívásinfóban megjelent elutasított hívásként az a szám. Szerintem ez hasznos volt, de most már nem látom. Más helyen keressem, vagy már nincs ilyen lehetőség? Köszönöm, Franciska Szerkesztve ekkor: December 23, 2019 Szerkesztő: Franciska Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 24, 2019 4 órája, Franciska írta: Samsung volt, most Nokia 6.1 Lehet, hogy be tudom állítani valahol? Szerintem a rendszer miatt van ez, az Android Oneban kevesebb az ilyen jellegű kicsi, de hasznos funkció. A blokkoló funkciók között nézd meg, hogy van-e ilyen funkció. Ha nagyon elengedhetetlen, még megpróbálkozhatsz hívásblokkoló alkalmazásokkal is, Playben van jópár. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 24, 2019 Samsung volt, most Nokia 6.1 Lehet, hogy be tudom állítani valahol? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 24, 2019 1 órája, Franciska írta: Szia! Ezt sajnos nem tudom Annyit tudok, hogy telefont váltottam Milyen készülékről milyenre? Lehet, hogy a szoftverek között van ez a különbség, vagy kivették a rendszerből. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 24, 2019 Szia! Ezt sajnos nem tudom Annyit tudok, hogy telefont váltottam Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2019 Szia @Franciska, Ez szerintem mobil- és szoftverfüggő is. Milyen rendszert vagy rendszerverziót használtál régebben és milyet most? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
Sziasztok!
Régebben, ha letiltottam mobilon egy telefonszámot, és hívtak arról, akkor a hívásinfóban megjelent elutasított hívásként az a szám. Szerintem ez hasznos volt, de most már nem látom. Más helyen keressem, vagy már nincs ilyen lehetőség?
Köszönöm, Franciska
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: FranciskaBejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon