Franciska Posztolva ekkor: 2019. december 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 23. (szerkesztve) Sziasztok! Régebben, ha letiltottam mobilon egy telefonszámot, és hívtak arról, akkor a hívásinfóban megjelent elutasított hívásként az a szám. Szerintem ez hasznos volt, de most már nem látom. Más helyen keressem, vagy már nincs ilyen lehetőség? Köszönöm, Franciska Szerkesztve ekkor: 2019. december 23. Szerkesztő: Franciska Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. december 23. Megosztás Posztolva: 2019. december 23. Szia @Franciska, Ez szerintem mobil- és szoftverfüggő is. Milyen rendszert vagy rendszerverziót használtál régebben és milyet most? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Franciska Posztolva: 2019. december 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. december 24. Szia! Ezt sajnos nem tudom Annyit tudok, hogy telefont váltottam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. december 24. Megosztás Posztolva: 2019. december 24. 1 órája, Franciska írta: Szia! Ezt sajnos nem tudom Annyit tudok, hogy telefont váltottam Milyen készülékről milyenre? Lehet, hogy a szoftverek között van ez a különbség, vagy kivették a rendszerből. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Franciska Posztolva: 2019. december 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. december 24. Samsung volt, most Nokia 6.1 Lehet, hogy be tudom állítani valahol? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. december 24. Megosztás Posztolva: 2019. december 24. 4 órája, Franciska írta: Samsung volt, most Nokia 6.1 Lehet, hogy be tudom állítani valahol? Szerintem a rendszer miatt van ez, az Android Oneban kevesebb az ilyen jellegű kicsi, de hasznos funkció. A blokkoló funkciók között nézd meg, hogy van-e ilyen funkció. Ha nagyon elengedhetetlen, még megpróbálkozhatsz hívásblokkoló alkalmazásokkal is, Playben van jópár. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Franciska
Sziasztok!
Régebben, ha letiltottam mobilon egy telefonszámot, és hívtak arról, akkor a hívásinfóban megjelent elutasított hívásként az a szám. Szerintem ez hasznos volt, de most már nem látom. Más helyen keressem, vagy már nincs ilyen lehetőség?
Köszönöm, Franciska
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: FranciskaLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.