varga Posztolva ekkor: 2020. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 4. A még meg nem nézett citromail-es leveleim mind olvasottnak jelöli a citromail. Valaki kémkedik, vagy ez normális?? Más levelező felületen ilyet nem láttam, tapasztaltam!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 abit Posztolva: 2020. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 4. (szerkesztve) Valószínűleg bug lehet, vagy rosszabb esetben valaki feltörte a fiókod. Érdemes még azt is megnézni, hogy nem lett-e beállítva minden levél olvasottnak jelölése. Valamint, nézd meg a Citromail Súgót, hátha találsz valami segítő választ, itt írni is tudsz nekik. [link] Szerkesztve ekkor: 2020. január 4. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2020. január 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 15. OK! Megnézem ezt a lehetőséget is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
A még meg nem nézett citromail-es leveleim mind olvasottnak jelöli a citromail.
Valaki kémkedik, vagy ez normális??
Más levelező felületen ilyet nem láttam, tapasztaltam!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.