winner5 Posztolva ekkor: 2020. január 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 8. Sziasztok! Új vagyok a fórumon, kérem segítsetek! Az Archív tv-n az RTL régebbi műsorait ( 3 napig visszanézhető) nem lehet megnézni. Írtam RTL-Klubnak, azt válaszolták a szolgáltatóhoz forduljak. Tavaly hasonló esetben amikor a TV2nek az egyik sorozata nem volt elérhető, a reklamálás után még aznap pótolták. Most mi az igazság kinek a dolga lenne? A csatorna tudja mely műsorait engedélyezi utólag is megnézni...nem? Köszönöm, ha vki tud válaszolni érdemben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. január 8. Megosztás Posztolva: 2020. január 8. Szia! Kikerült az Archív TV kínálatából, az RTL döntése miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 winner5 Posztolva: 2020. január 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. január 8. Köszönöm Roli 82! További szép estét kívánok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
winner5
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, kérem segítsetek!
Az Archív tv-n az RTL régebbi műsorait ( 3 napig visszanézhető) nem lehet megnézni. Írtam RTL-Klubnak, azt válaszolták a szolgáltatóhoz forduljak.
Tavaly hasonló esetben amikor a TV2nek az egyik sorozata nem volt elérhető, a reklamálás után még aznap pótolták.
Most mi az igazság kinek a dolga lenne? A csatorna tudja mely műsorait engedélyezi utólag is megnézni...nem?
Köszönöm, ha vki tud válaszolni érdemben.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.