Babivali Posztolva ekkor: 2020. január 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 12. Tegnap levettem a hangot rezgőre mert temetésre mentem ,1 ora mulva vissza kapcsoltam és elment a hang amikor hivnak szinte alig hallok valamit és amikor én hivok ua. de a messengeren szuper a hang mi lehet az oka? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. január 13. Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Hello @Babivali, milyen telefon? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Samsung galaxy A5 2017 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Samsung galaxy A5 2017 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. január 13. Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Beállítások/ hangok részen mit látsz? Arra tippelek, hogy a média fel van hangosítva, a hívások viszont nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. január 13. 16 perce, teherwagon írta: Beállítások/ hangok részen mit látsz? Arra tippelek, hogy a média fel van hangosítva, a hívások viszont nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. január 13. Megosztás Posztolva: 2020. január 13. Aha, akkor teló ki-bekapcs. Ha nem segít (és hívás közben hiába hangosítasz, nem lesz hangosabb), akkor pedig szerviz (hacsak a tagtársaknak nincs jobb ötlete) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Babivali
Tegnap levettem a hangot rezgőre mert temetésre mentem ,1 ora mulva vissza kapcsoltam és elment a hang amikor hivnak szinte alig hallok valamit és amikor én hivok ua. de a messengeren szuper a hang mi lehet az oka?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.