Milák Éva Posztolva ekkor: 2020. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2020. február 17. (szerkesztve) Sziasztok van olyan lehetöség hogy 2 éves hüségnél (telefonkészülék) 1 év- nél kifizettem egy összegbe a fen maradó összeget, és uj készüléket hozzak ki? Szerkesztve ekkor: 2020. február 17. Szerkesztő: Milák Éva Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. február 17. 2 órája, Milák Éva írta: Sziasztok van olyan lehetőség hogy 2 éves hűségnél (telefonkészülék) 1 év- nél kifizettem egy összegbe a fen maradó összeget, és új készüléket hozzak ki? Szia! Be lehet fizetni a fennmaradó összeget egyben, de az itt leírtak szerint idézem " Felhívjuk figyelmedet, hogy ha még érvényes határozott idejű szerződésed van, akkor ugyanahhoz az előfizetéshez a határozott időtartam lejártáig a hátralévő törlesztőrészletek befizetése ellenére sem vásárolhatsz másik készüléket. " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Milák Éva
Sziasztok van olyan lehetöség hogy 2 éves hüségnél (telefonkészülék) 1 év- nél kifizettem egy összegbe a fen maradó összeget, és uj készüléket hozzak ki?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Milák ÉvaLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.