Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Weblap nem elérhető


Joannna69

Kérdés

Szép napot! 

kb 2 hónapja jelentkezik, az utóbbi hetekben egyre gyakrabban, az én telefonomon és a Páromén is ez a hiba . Weblap betöltésekor , ha 8x frissítem van hogy betölt de hibásan vagy egyáltalán nem, ritkán teljesen hibátlanul . 

Az újraindítás, repülő üzemmód , net ki-be kapcsolás SEM oldotta meg a gondot . Falun lakunk, de 4Gt jelez, 3as térerőn vagyok, telefonhívással nincsen gond, de ezzel rendszeresen . Játéknál szintén szaggat a net , ezt jelzi is a játék elején és nem tölt be . Tehát böngésző hiba kizárt . Frissítések sem segítettek . Sem szoftver , sem app. 

időjárástól szintén független, már nem tudok mire gondolni ... Samsung  Galaxy A5 mindkét készülék . köszönök bármilyen segítséget . 

 

 

20200229_171133.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Joannna69
Fotó Változtatás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @Joannna69, beállítások/ mobilhálózat/ mobiladat/ előnyben részesített hálózati módnál legyen minden kivalasztva. ha ez van, vagy erre állítjátok, és mégsem változik, akkor jó lenne, ha családtag, barát, szomszéd mobilján, illetve a sajátotokon, de máshol is tudnátok ellenőrizni. ha ott mindenkién ez van, akkor jelentsétek be, mert akkor a helyi hálóval lesz valami. ha csak a tiéteken van ilyen, de mindenhol, akkor tovább kellene kutakodni szolgáltatás vagy hardver vonalon

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...