D.János Posztolva ekkor: 2020. március 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. március 17. Üdvözlöm! Rendeltem egy XL mobilelőfizetést, ami tartalmaz egy Hbogo akciót. Volt korábban Hbogo aplikációelőfizetésem, de mivel az új mobil csomag ezért lett rokonszenves így a Hbogo aplikációt nem fizetem tovább. A problémám az, hogy a telekomban megadott aktiválólink úgy vezet el az alkalmazáshoz, hogy az a lejárt előfizetésemet jeleníti meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 28. Megosztás Posztolva: 2020. március 28. Lépj ki abból a fiókból vagy töröld véglegesen, majd regisztrálj egy újat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
D.János
Üdvözlöm!
Rendeltem egy XL mobilelőfizetést, ami tartalmaz egy Hbogo akciót.
Volt korábban Hbogo aplikációelőfizetésem, de mivel az új mobil csomag ezért lett rokonszenves így a Hbogo aplikációt nem fizetem tovább.
A problémám az, hogy a telekomban megadott aktiválólink úgy vezet el az alkalmazáshoz, hogy az a lejárt előfizetésemet jeleníti meg.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.