kovata

Mobilinternet

Kérdés

Sziasztok!

Sajnos napok óta nem tudom rendesen használni a mobilinternetemet. Van honlap ami tökéletesen betölt, pl. Gmail, Facebook, de van ami nem. Random csinálja, mert van amikor azok is betöltödnek, amik addig nem. Nem értem, mert nincs benne semmi szisztematika. 1 hónapja vettem a telefont, szinte új. Wifivel teljesen jó, csak a 4G alatt csinálja ezt. Azért is probléma ez számomra, mert hotspottal használom a laptopomat és most a home office miatt nagyon kellene a normálisan működő net.

Mit tudnék tenni, hogy rendben menjen?

Köszönöm a segítséget!

Tom

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Szia!

Köszönöm, hogy írtál és foglalkozom a kérdésemmel. Közben sikerült megoldanom, mert éjszaka megálmodtam a megoldást. Volt már ilyen gondom évekkel ezelőtt. Akkor a utorrent okozta a hibát és most is. A Feladatkezelőben a Folyamatok fülön is le kell állítani a torrent alkalmazást, mert hiába léptem ki belőle ott még jelezte, hogy fut. Azóta tökéletesen működik. Szerencse, hogy emlékeztem rá.

Köszönöm mégegyszer!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @kovata, kicsit részletesebben, légyszi. Domino, előfizu, milyen teló, csomag, hol vagy, csak ott tapasztalod-e, más is tapasztal-e ott ilyet, ilyenek

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most