Ugrás a tartalomhoz
  • 0

ESim vs Apple Watch


Tamasvass

Kérdés

Üdvözlet a két nappal ezelőtti Apple frissítések "elméletileg" engedélyezték végre Mo.-n is az ESim kártya aktiválását s használatát arra képes eszközökön.

Nekem erre a célra egy iPhone XS és egy Apple Watch 4. Stainless Steel verzió van. Természetesen a frissítés másnapján megrendeltem online az Esim-et amit aktiválással hozzáadtam a telefonomhoz, hogy azon keresztül hozzá tudjam adni az Apple Watch-hoz. 

Sajnos a folyamat során a Watch alkalmazásban egy hiba üzenetbe futottam ami azt mondja, hogy a Telekom előfizetésem "NEM JOGOSULT" ezen szolgáltatásra.

Beszéltem a Californiai Apple Support vonallal ahol megerősítették széria szám alapján, hogy mindkét eszközöm független s bármivel / bárhol használható.

A telefonomban most is egy Magyar Telekomos fizikai kártya, egy US Telekom Esim van s azon felül a Magyar Telekom-os Esim. 

Tudom egyszerre csak egy Esim lehet aktív de az már legyen az én bajom, szóval tudom ki / be kapcsolgatni ha végre hozzá tudnám adni az Apple Watchoz.

MAjd miután mindent restteltünk a Californiaiak kérésére utána sem sikerült a művelet, ezek után felvettem a kapcsolatot a T ügyfélszolgálatával akikkel eddig 3 40 percnél hosszabb beszélgetésem volt , feleslegesen...

Már ínaktiváltuk az Esimet s kaptam ujjat hátha ott van valami gond, semmi ...
Bárkinek bármi ötlete, tapasztalat e téren ?

A tell amigo az említett két stimmel (MAGYAR Telekom fizikai, US Esim) működik tökéletesen már több mint egy éve.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Tamasvass, valószínűleg semmi nem stimmel egyelőre. a Té honlapja alapján 04.08-tól indul, csak multisimmel megy, és a korábbiak alapján gyanítom, hogy lesz más feltétel is (pl. Tétől vásárolt eszköz). szóval elhiszem, hogy nagyon szeretnéd, de türelem, és hívogatni sem érdemes őket, valószínűleg a Té ügyfélszolgálat is csak akkor kap részleteket

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...