LexerTheFirst Posztolva ekkor: 2020. április 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 2. Sziasztok! Sehogy se megy egy port kinyitása a HA-35ös routeremen. Próbálkoztam mindennel, amit a neten láttam, tűzfallal is szívóztam de semmi. Tudnátok segíteni esetleg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. Üdv! Bővebb információk és képernyőképek birtokában talán, de garanciát nem tudok rá vállalni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. Üdv! Esetleg meg tudnád mondani milyen információk kellenek? Nem vagyok egy hatalmas szakértő. Képeket szintén. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Na, megtaláltam a válasz funkciót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 6 perce, LexerTheFirst írta: Üdv! Esetleg meg tudnád mondani milyen információk kellenek? Nem vagyok egy hatalmas szakértő. Képeket szintén. @LexerTheFirst Például, hogy milyen beállításokkal próbálkoztál ezelőtt. Mi az IP címe annak az eszköznek, amire a portot ráirányítod illetve ezzel összhangban milyen portátirányítási szabályokat hoztál létre (erről esetleg a egy képernyőképet csatolhatnál). Milyen szolgáltatáshoz szeretnél portot nyitni, illetve fut e a szolgáltatás, amihez a portot akarod nyitni? Megfelelő porton hallgatózik e a szolgáltatás/alkalmazás, amihez a port kell. Ehhez mit és hogyan állítottál be? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Egy Minecraft szervert szeretnék megnyitni, ennek a portja 25565. A tűzfal speciális fülnél a kimenő és bejövő szabályoknál adtam hozzá tcp és udp-ként is. Megfelelő porton van, a szerver properties mappájából másoltam ki a portszámot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 6 perce, LexerTheFirst írta: @btz Egy Minecraft szervert szeretnék megnyitni, ennek a portja 25565. A tűzfal speciális fülnél a kimenő és bejövő szabályoknál adtam hozzá tcp és udp-ként is. Megfelelő porton van, a szerver properties mappájából másoltam ki a portszámot. Van egy ilyen a képen, hogy Internal host : MicroPC-Ethernet. Ezen a gépen fut a játék? Illetve az ehhez tartozó IP cím megegyezik a LAN hálózati adaptered IP címével? Ezt te hoztad létre az Add device menüpont alatt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Igen, MiroPC-n fut a játék. Nem tudom az ip cím helyes-e, azt a cmd ipconfig parancsával másoltam. Nem én hoztam létre, egyszerűen kiválasztottam a legördülő listából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 2 perce, LexerTheFirst írta: @btz Igen, MiroPC-n fut a játék. Nem tudom az ip cím helyes-e, azt a cmd ipconfig parancsával másoltam. Nem én hoztam létre, egyszerűen kiválasztottam a legördülő listából. Attól függetlenül, hogy mit ír ez az online port forward ellenőrző, más nem tud rákapcsolódni a szerveredre tesztelés céljából? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Eddig én próbáltam meg a WhatIsMyIpAdress oldalon írt ip címemet beírva, mögötte a port számmal és semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 11 perce, LexerTheFirst írta: @btz Eddig én próbáltam meg a WhatIsMyIpAdress oldalon írt ip címemet beírva, mögötte a port számmal és semmi. Valóban kintről befelé irányuló netkapcsolattal kellene megpróbálni, például egy ismerőst megkérni, hogy próbálja meg a csatlakozást. A portforward a látott képek alapján rendben van ha tényleg nem írtad el az IP-t a MicroPC Device bevitelénél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz MiroPC bevitelénél? Ezt hol tudom megnézni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 2 perce, LexerTheFirst írta: @btz MiroPC bevitelénél? Ezt hol tudom megnézni? Ott van a képen, amiről az előbb már kérdeztem, hogy te írtad e bele és mondtad, hogy a CMD parancs kimenetéből te másoltad be. Ha ott jó adatot másoltál ki, nem írtad el, stb, akkor a port forward jó. Erre céloztam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Az ip-ben biztos vagyok, azt kimásoltam. Lehet hogy a tűzfal blokkol még mindig valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 7 perce, LexerTheFirst írta: @btz Az ip-ben biztos vagyok, azt kimásoltam. Lehet hogy a tűzfal blokkol még mindig valamit? Kapcsold ki teljesen és kiderül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LexerTheFirst Posztolva: 2020. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 2. @btz Gyorsan megnéztem egy külön laptopról megosztott mobilinternetről és beengedett. Gondolom működik akkor! Nagyon köszönöm a segítséget!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. április 2. Megosztás Posztolva: 2020. április 2. 5 perce, LexerTheFirst írta: @btz Gyorsan megnéztem egy külön laptopról megosztott mobilinternetről és beengedett. Gondolom működik akkor! Nagyon köszönöm a segítséget!! Igazán nincs mit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
LexerTheFirst
Sziasztok!
Sehogy se megy egy port kinyitása a HA-35ös routeremen. Próbálkoztam mindennel, amit a neten láttam, tűzfallal is szívóztam de semmi. Tudnátok segíteni esetleg?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.