badamano Posztolva ekkor: 2014. december 22. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 22. Üdv!Kérdésem, hogy a fenti díjcsomag megrendelője lehet-e mondjuk a szülő?, mert ugyebár egyetemista diákok számára elérhető. A lányom kapná és ő használná, telefonnal együtt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2014. december 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 22. Én úgy tudom, hogy csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe :-(. Online rendelhető meg, és a diákigazolvány számát meg kell majd adnod. Éppenséggel megrendelhetnéd te is az ő nevében, a bökkenő azonban az, hogy előfizu esetén csak az veheti át a futártól, akinek a nevére szól. Alá kell ugyanis írni a szerződést, és a futár ellenőrzi a diákigazolvány érvényességét is. Legalábbis, amikor én anno Like-ot rendeltem, így történt. Az online megrendelést már úgysem biztos, hogy megkapod karácsonyig, és akkor már egyszerűbb, ha bevonod a lányodat is a meglepetésbe :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
badamano
Üdv!
Kérdésem, hogy a fenti díjcsomag megrendelője lehet-e mondjuk a szülő?, mert ugyebár egyetemista diákok számára elérhető. A lányom kapná és ő használná, telefonnal együtt.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.