Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kugli

Tag
 • Tartalmak

  67
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

kugli eredményei

 1. itt jelennek meg a hamarosan kapható készülékek: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/hamarosan_kaphato_mobiltelefonok   Az XPERIA M4 AQUA még nem szerepel a listában, de ennél többet szerintem még az ügyfélszolgálatosok sem fognak tudni.  :-( érdemes figyelned az oldalt
 2. jelezted már ezt az ügyfélszolgálatnak? szerintem írj nekik itt, mert a fórumon nincs ügyf.szolgálati tevékenység
 3. kugli

  Készülékbemutató videók

  én még itt is meg szoktam nézni a bemutatókat, de most hiányolom az új telefonvideókat
 4. kugli

  TV GO

  Arról nem is beszélve, hogy több helyen is konkrétan le van írva, hogy de, csak Magyarország területén használható: itt és itt a Telekom honlap GYIK-jábanitt a TVGO GYIK-ban (fizetés és regisztráció)és a TVGO ÁSZF-ben, 6. oldal  Mégis hány helyen kellene még feltüntetni ahhoz, hogy mindenki számára világos legyen? * ********** ******* *** ********** ********** **? :-)
 5. kugli

  Webmail

  Ez eddig sem volt titok :-), az origo minden telekomos cikkénél ki is emeli ezt, nehogy a paranoid  összeesküvés-elméletek beinduljanak pl. http://www.origo.hu/gazdasag/20140924-dobogos-a-magyar-telekom.html
 6. kugli

  pin kód

  szia, itt minden opció le van írva:   Honnan tudhatom meg a PIN és PUK kódomat, ha nem találom a kódot tartalmazó plasztik kártyát?
 7. kugli

  Vízálló telefonok

  vicces, ahogy elbeszéltek egymás mellett @Az_Internettel   :-) hiszen ugyanarra gondoltok, nem? éspedig, hogy a vízálló teló nem való mélytengeri búvárkodásra én nem búvárkodom, de pl. tengerre én a normál kis samsungomat vittem, és rendeltem hozzá ...-bayről egy vízálló tokot. 40 m-ig vízálló :-), de persze 4m-ig sem bírnék lemenni, csak sima strandközeli fotózáshoz vettem. Ahhoz viszont tökéletes volt!
 8. támogatom ApaFia tanácsát, ha Alap csomagra váltasz, megmarad a Tripla kedbezményed. Én sem használom a digitális telefonomat (vagyis nem hívok róla, csak hívatom magam a Hoppás rokonokkal :-) ), de mivel így olcsóbb, előfizettem rá. Nézd meg a kalkulátorral: http://www.t-home.hu/lakossagi/csomagok_akciok/kedvezmenyrendszer
 9.        szia Laura, már több topikban is szóba került, hogy a fórum felhasz.felt. szerint itt nem történik ügyfélszolgálati tevékenység. Alapvetően a kérdéseidre nem is tudna ügyintéző sem válaszolni, csak a pontos előfizetői adatok ismeretében Sztem semmit sem veszítesz, ha a webshopban feladod a rendelést, és megvárod míg felhívnak egyeztetés céljából. Próbáld meg kiválasztami, hogy meglévő előfizetéssel vennéd, hátha érzékeli, hogy már régóta t-s vagy....
 10. kugli

  Wifi jel probléma

  szia, a live fiókod stimmel? nem kér megerősítést? wifi ki be kapcs? ha semmi nem segít, próbálkozz a gyári visszaállítással (az újonnan készített fotóidat azért mentsd le :-)  )
 11. szia! ezt a visszaszámlálós cuccot én még nem láttam. Nem vmi akcióról volt szó, ahol az igénybevételi időt számlálta vissza? A hűségidőd lejártáról a számlán találsz pontos infót, nézd meg ott. Illetve, ha belépsz a My T-be, és egy készüléknél "meglévő havidíjas" vásárlást választod, látni fogod, hogy engedélyezett-e vagy sem a készülékcsere :-)  
 12. kugli

  Nyilvános (kugli)

 13. kugli

  music xs megrendelője

  Én úgy tudom, hogy csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe :-(.   Online rendelhető meg, és a diákigazolvány számát meg kell majd adnod. Éppenséggel megrendelhetnéd te is az ő nevében, a bökkenő azonban az, hogy előfizu esetén csak az veheti át a futártól, akinek a nevére szól. Alá kell ugyanis írni a szerződést, és a futár ellenőrzi a diákigazolvány érvényességét is. Legalábbis, amikor én anno Like-ot rendeltem, így történt.   Az online megrendelést már úgysem biztos, hogy megkapod karácsonyig, és akkor már egyszerűbb, ha bevonod a lányodat is a meglepetésbe :-)      
 14. jaa, és a mobil önkiszolgáló egyébként működik, én most állítottam be magamnak Turbo netet :smileyhappy:, és minden OK.
 15. Ha más telóval már működött, akkor a szolgáltatásod már be van kapcsolva a SIM-kártyádra. A legegyszerűbb, ha elküldöd a 1430-ra azt, hogy +SZAMKIJELZES, max megkapod válaszként, hogy már be van kapcsolva. Itt minden infót megtalálsz: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/telefonalas/hivoszamkijelzes (dominós vagy havis vagy?) A legtöbb havidíjas csomagban egyébként már ingyenesen elérhető.   Nem használtam még Prestigiot, de ha a beállításoknál nincs ilyen, akkor a telefonkönyvnél keresd a hívószámkijelzést.     
×
×
 • Új...