kovacsa

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kovacsa a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Online leadott rendelés mellé ígéték, már szóban és írásban is jeleztem, január óta húzódik a dolog. Egyszer már válaszolták azt is, hogy küldik, aztán mégsem.
 2. Más is járt úgy, hogy online rendeléssel sem kapta meg az ingyenes tokot a táblagépe mellé? Már lassan 2 hónapja tart az ígérgetés...
 3. A fenti táblegépet vásároltam meg a közelmúltban. Sajnos a napokban lett volna szükségem hozzá ADB driverre és meglepődve láttam, hogy a gyártó oldalán semmilyen tartalom sem érhető el. http://www.gigaset.com/hu_HU/tamogatas/letoeltesek/szoftver.html
 4. Hm, maradjunk annyiban, hogy probléma. :) Egyébként igen, vezetékes telefon.
 5. Az utóbbi időben néhány esetben a vonalhang nem a megszokott, hanem egy távolinak ható, kicsit recsegő hangon cseng ki a telefon. A hívott fél pedig rendszerint egy ütemes sípoló, búgó hangot hall. Mi okozhatja ezt a jelenséget?
 6. Még nem, nemrégiben sokat szenvedtünk velük, hol volt telefon, hol nem.(Net mindig volt.) Ezután egyszercsak egyik sem volt. Hosszas huzavona után kijöttek, kicserélték a kültéri kábeleket, új bekötést csináltak. Azóta legalább a telefon stabil.
 7. Ennek egyébként milyen tekintetben jobbak a paraméterei? Mi az, ami miatt megoldhatja a problémát?
 8. Milyenre cserélnéd?
 9. Még ezt tenném közzé most:   Milyen egyéb infokat, honnan kellene bemásolnom?
 10. Tehát ez gyakorlatilag egy központi konfigurációs beállítás? Ha így van, mi miatt kerülhetett ez beállításra?
 11. Az "snr lock" mit takar?
 12.   Hm, az optimális a maximálishoz "közel" lenne. :smileyhappy:   Egy modem (Huawei SmartAX MT800u-T) és egy router (D-Link DIR-600) van, rézen keresztül. A szakadás kb. napi 1-2-szer fordul elő, azonnal újra is kapcsolódik gond nélkül. Ez egyébként mind router használatával mind anélkül is előfordul.
 13.  Netmánia M csomaggal a következő sebességi adatokhoz hasonlókat mérek minden napszakban. (A mérés közben más nem generál forgalmat.)     Letöltések közben előfordul, hogy meg is szakad a kapcsolat. Mi okozhatja, hogy sohasem mérek optimális sebességet, illetve a néha tapasztalható szakadásokat?