kugli

Tag
 • Tartalmak

  67
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Minden, amit kugli posztolt

 1. itt jelennek meg a hamarosan kapható készülékek: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/hamarosan_kaphato_mobiltelefonok   Az XPERIA M4 AQUA még nem szerepel a listában, de ennél többet szerintem még az ügyfélszolgálatosok sem fognak tudni.  :-( érdemes figyelned az oldalt
 2. jelezted már ezt az ügyfélszolgálatnak? szerintem írj nekik itt, mert a fórumon nincs ügyf.szolgálati tevékenység
 3. én még itt is meg szoktam nézni a bemutatókat, de most hiányolom az új telefonvideókat
 4. Arról nem is beszélve, hogy több helyen is konkrétan le van írva, hogy de, csak Magyarország területén használható: itt és itt a Telekom honlap GYIK-jábanitt a TVGO GYIK-ban (fizetés és regisztráció)és a TVGO ÁSZF-ben, 6. oldal  Mégis hány helyen kellene még feltüntetni ahhoz, hogy mindenki számára világos legyen? * ********** ******* *** ********** ********** **? :-)
 5. Ez eddig sem volt titok :-), az origo minden telekomos cikkénél ki is emeli ezt, nehogy a paranoid  összeesküvés-elméletek beinduljanak pl. http://www.origo.hu/gazdasag/20140924-dobogos-a-magyar-telekom.html
 6. szia, itt minden opció le van írva:   Honnan tudhatom meg a PIN és PUK kódomat, ha nem találom a kódot tartalmazó plasztik kártyát?
 7. vicces, ahogy elbeszéltek egymás mellett @Az_Internettel   :-) hiszen ugyanarra gondoltok, nem? éspedig, hogy a vízálló teló nem való mélytengeri búvárkodásra én nem búvárkodom, de pl. tengerre én a normál kis samsungomat vittem, és rendeltem hozzá ...-bayről egy vízálló tokot. 40 m-ig vízálló :-), de persze 4m-ig sem bírnék lemenni, csak sima strandközeli fotózáshoz vettem. Ahhoz viszont tökéletes volt!
 8. támogatom ApaFia tanácsát, ha Alap csomagra váltasz, megmarad a Tripla kedbezményed. Én sem használom a digitális telefonomat (vagyis nem hívok róla, csak hívatom magam a Hoppás rokonokkal :-) ), de mivel így olcsóbb, előfizettem rá. Nézd meg a kalkulátorral: http://www.t-home.hu/lakossagi/csomagok_akciok/kedvezmenyrendszer
 9.        szia Laura, már több topikban is szóba került, hogy a fórum felhasz.felt. szerint itt nem történik ügyfélszolgálati tevékenység. Alapvetően a kérdéseidre nem is tudna ügyintéző sem válaszolni, csak a pontos előfizetői adatok ismeretében Sztem semmit sem veszítesz, ha a webshopban feladod a rendelést, és megvárod míg felhívnak egyeztetés céljából. Próbáld meg kiválasztami, hogy meglévő előfizetéssel vennéd, hátha érzékeli, hogy már régóta t-s vagy....
 10. szia, a live fiókod stimmel? nem kér megerősítést? wifi ki be kapcs? ha semmi nem segít, próbálkozz a gyári visszaállítással (az újonnan készített fotóidat azért mentsd le :-)  )
 11. szia! ezt a visszaszámlálós cuccot én még nem láttam. Nem vmi akcióról volt szó, ahol az igénybevételi időt számlálta vissza? A hűségidőd lejártáról a számlán találsz pontos infót, nézd meg ott. Illetve, ha belépsz a My T-be, és egy készüléknél "meglévő havidíjas" vásárlást választod, látni fogod, hogy engedélyezett-e vagy sem a készülékcsere :-)  
 12. csere.png

  Az albumból Nyilvános (kugli)

 13. Én úgy tudom, hogy csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe :-(.   Online rendelhető meg, és a diákigazolvány számát meg kell majd adnod. Éppenséggel megrendelhetnéd te is az ő nevében, a bökkenő azonban az, hogy előfizu esetén csak az veheti át a futártól, akinek a nevére szól. Alá kell ugyanis írni a szerződést, és a futár ellenőrzi a diákigazolvány érvényességét is. Legalábbis, amikor én anno Like-ot rendeltem, így történt.   Az online megrendelést már úgysem biztos, hogy megkapod karácsonyig, és akkor már egyszerűbb, ha bevonod a lányodat is a meglepetésbe :-)      
 14. jaa, és a mobil önkiszolgáló egyébként működik, én most állítottam be magamnak Turbo netet :smileyhappy:, és minden OK.
 15. Ha más telóval már működött, akkor a szolgáltatásod már be van kapcsolva a SIM-kártyádra. A legegyszerűbb, ha elküldöd a 1430-ra azt, hogy +SZAMKIJELZES, max megkapod válaszként, hogy már be van kapcsolva. Itt minden infót megtalálsz: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/telefonalas/hivoszamkijelzes (dominós vagy havis vagy?) A legtöbb havidíjas csomagban egyébként már ingyenesen elérhető.   Nem használtam még Prestigiot, de ha a beállításoknál nincs ilyen, akkor a telefonkönyvnél keresd a hívószámkijelzést.     
 16. @Ricsi13, én erre a fizetős híváslistára gondoltam, ÁSZF: Híváslista internetes lekérdezése(Csak 3 hónapnál nem régebbi, lezárt számlák lekérdezése lehetséges.) 400 Ft/lekérdezésA részletes számla, ha már megrendelted, és a számla mellé kapod, akkor az tudomásom szerint is díjmentes.
 17. szia, meg kell rendelned a részletes számla szolgáltatást.   A legegyszerűbb SMS-ben, küldd el a 1430-ra: Hívásrészletező és részletes számla Csak előfizetői jelszóval módosítható! +RÉSZLETESSZAMLA   Ha beállítod, jövő hónaptól a számlád mellett ingyenes elérheted a híváslitát is, de ha nagyon fontos, akkor a számláknál most is lekérheted ezt, valamennyi forintért. 
 18. köszi, megnéztem az ajánlott linkeket, sajnálom, hogy az Androidommal ebben is hátrányt szenvedek. van vhol egy topik itt a fórumban, hogy milyen oprendszerű telót vegyen vki...hát itt van a sorok között a válasz :smileysad: Maradok az ingyenes app ajánlásnál, így legalább az appra szánt pénzekből lassan-lassan összegyűjtök egy iphone-ra. :smileytongue: :smileytongue:    
 19. Szia Doransky! Android appot hogyan tudok másnak küldeni? Az ingyenes ok, mert ahogy @dragontwin írta, azt elég ajánlanom, de a fizetőssel mi a helyzet? köszi!
 20. A webshopból :smileyindifferent: ha van előfizud, lépj be (ha van hűségpontod, be is válthatod)ha nem vagy még előfizető, akkor a kosárba tevés után válaszd, hogy reg. nélkül vásárolsz
 21. Kíváncsivá tettél, és megnéztem. Valóban könnyű megtalálni egy adott település lefedettségét. Biztosan ezért nem interaktívabb, mert már így is 70 valahány % az LTE lefedettség kültéren, ezt nagyon nem kell magyarázni :smileyhappy:   De igazad van, az elmúlt időszakban nagyot fejlődött az oldal, jó lenne, ha az elavult pdf-ek lekerülnének, már csak azért is, mert nekem meg sem nyílt Firefoxban :smileytongue:  
 22. szia! ajánlására még időben reagáltam a black friday akcióra, és sikerült elcsípnem egy S4-et. a rendelésfeladáskor vmi olyasmit írtak, hogy nem kapok papírszámlát....és az online fiókomban lesznek a doksik   sztem nézd meg ott    
 23. Nekem nagyon tetszik az ötlet, nem is gondoltam erre, hogy appot is ajándékozhatnék!   És nem is muszáj fizetősnek lennie egy appnak, ahhoz, hogy örömet szerezzünk vele. :smileyhappy: Ez az ötlet kicsit még vissza is hozná a Karácsony lényegét: az, hogy törődsz a másikkal, gondoltál rá, és akár olyan ingyenes appot választasz, amivel örömet, szórakozást, vmilyen hasznos időtöltést ajándékozhatsz. Jobb,mint egy kesztyű-sál kombó :smileytongue:    
 24. Ha a telószínekre kattintasz, akkor látszik, hogy melyik színű készülékhez milyen hangszóró jár(na). Fehérhez -> zöld. Vedd fel mielőbb készletértesítőre, mert már elfogyott!
 25. kábelnet

  mi magunk is karban tudnánk tartani azzal, hogy  pl. konkrét topikokat hoznánk létre a konkrét témáinkra, és nem egy meglévő folyamba kapcsolódnánk be... ugye?like, ha egyetértesz :manwink: