balazseva1970

samsung A40

Kérdés

Kérdezném tőletek, hogy szerintetek mit csináljak?? Rendeltem egy samsung A40-est, eddig jókat olvastam róla, de 2 napja több olyan bejegyzést is olvastam, hogy ez a széria hibás olyan tekintetben, hogy forrósodik nagyon és *****i gyorsan merül az aksija, ti mit tudtok erről?? Még nem írtam alá a szerződést, gondolkodom arról, hogy esetleg emiatt másik készüléket kérjek, ti mit gondoltok erről??? Esetleg valami jó ötlet, melyiket ajánlanátok?? A szuper amoled és legalább a 2240*1080-as kijelző feltétel, a kamerája ( hátsó legalább 16 megapixeles legyen, no és persze nem ártana egy samsung A40-esnél erősebb aksi is...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Megnyugtatlak, amennyire rossznak mondják el ezek alapján, egyáltalán nem rossz. Lassan 1 éve használok egy A40-est, és teljesen jó. 

A hőmérséklete normál használat mellett normális, játékoknál, vagy jelentősen több app futtatásánál melegedik, de ott sem durva. Az akku átlagos, 6-7 órás képernyőidőre lehet számítani. Nyilván, van ettől jobb is, azonban ez egy átlagos okostelefon, ami 1,5 napnál hosszabb üzemidőt nem fog kínálni, ha használva is van. 

Egy kis megjegyzés: super amOled egy fantázianév, amit csak samsungokban fogsz találni. Kijelző felbontása szintén nem valami mérvadó, ettől csak a 16 megapixeles kikötés értelmetlenebb imho. Inkább a felhasználási szokásokat lenne fontosabb tudni, hiszen az alapján lehet több segítséget nyújtani. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most