Kitty1020 Posztolva ekkor: 2020. április 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 21. Hello érdeklodni szeretnék telefon részlet tartozást meg fizettem de nem kapcsolták vissza. Írtam egy nyilatkozatot hogy kérném a vissza aktiválást csatoltam a befizetett csekket. Ezt hova kell kuldenem? E-mail címet kaphatnék? Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. április 21. Megosztás Posztolva: 2020. április 21. Hello @Kitty1020, a Té oldalán, itt vannak a részletek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kitty1020 Posztolva: 2020. április 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. április 21. Köszönöm! E-mailt hiába írok a Messengeren azt írta a telekom hogy küldjek el egy szkennelt levelet a csekkel hogy kérnem a vissza kapcsolást. de azt nem tudtak meg írni hogy hova küldjem. A készülékem van tiltva a számom nincs. 04.07en lett be fizetve azóta nem ért be a Telekomhoz ezt sem értem hogy lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. április 22. Megosztás Posztolva: 2020. április 22. Igaz, a Té hivatkozott formján szerintem még most sem tudsz mellékletet küldeni. akkor próbáld az ugyfelszolgalatkukactelekom.hu-t (ha az általuk megadott számlaszámra utaltál, akkor bent van már az, de a teló vagy a szám teljes letiltását követően szerintem nincs automatikus visszakapcsolás, kérned kell) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kitty1020
Hello
érdeklodni szeretnék telefon részlet tartozást meg fizettem de nem kapcsolták vissza. Írtam egy nyilatkozatot hogy kérném a vissza aktiválást csatoltam a befizetett csekket. Ezt hova kell kuldenem? E-mail címet kaphatnék? Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.