Il Dico Posztolva ekkor: 2020. április 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 25. (szerkesztve) Nem engedi az épp,hogy hozzáadjam az előfizetésemet ,így kezelni sem tudom azt. A számláimat sem látom és nem tudok ügyintézni sem appon. Mit tegyek? Szerkesztve ekkor: 2020. április 25. Szerkesztő: Il Dico Helyesírás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. április 26. Megosztás Posztolva: 2020. április 26. Üdv! Próbáld meg a webes felületen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Il Dico Posztolva: 2020. május 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 2. Köszönöm. Próbáltam, sőt telefonos ügyintéző is próbált elektronikus felület hozzáférést adni,de így sem megy. Sehol. Sajnos. Egyszer csak fogta magát a Telekom és onnantól mostoha gyerek lettem. Pedig minden,mindig pontosan van fizetve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 8. Megosztás Posztolva: 2020. május 8. Nem hiszem hogy az lettél. Próbáld meg újra, akár egy másik böngészővel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Il Dico
Nem engedi az épp,hogy hozzáadjam az előfizetésemet ,így kezelni sem tudom azt. A számláimat sem látom és nem tudok ügyintézni sem appon.
Mit tegyek?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Il DicoHelyesírás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.