Gabouka Posztolva ekkor: 2020. május 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. május 7. Sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy támogatja-e már a hálózat az eSim-et Google Pixel 4 / Google Pixel 4 XL esetén. Az alábbi linkkel mostanában találkoztam: https://www.androidcentral.com/pixel-4-users-can-finally-use-t-mobiles-esim-solution A kérdés, hogy itthon is működik-e? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom ZoliR Posztolva: 2020. június 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. június 26. Szia Gabouka! "A Magyar Telekom csak az általa forgalmazott eSIM-képes készülékek (jelenleg iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip,iPad Pro 11, iPad Air 10.5 valamint Samsung Galaxy Watch eSIM, Huawei Watch 2 ESIM, Apple Watch Series 5) esetén garantálja az eSIM-profil megfelelő működését." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gabouka Posztolva: 2020. szeptember 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 3. A telefon maga támogatja a szabványt és 2 előfizetésem is van Önöknél. Semmilyen módja nincs az aktiválásnak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 TGy Posztolva: 2021. február 6. Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Pixel 4 és 4 XL-ről nem tudok nyilatkozni, de nekem Pixel 3-mal (Android 11, build RQ1A.210205.004) sikerült eSIM-et aktiválnom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szabeee Posztolva: 2021. április 13. Megosztás Posztolva: 2021. április 13. TGy hogy sikerült, nekem pixel 5-re sehogy sem akarja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 TGy Posztolva: 2021. április 15. Megosztás Posztolva: 2021. április 15. Nekem mindenféle hibaüzenet nélkül működött a regisztráció, rögtön első próbálkozásra. Biztonság kedvéért én úgy csináltam, hogy nem volt a telefonban fizikai SIM kártya (és persze eSIM sem). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vittorio Saldo Posztolva: 2021. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 24. Nekem ma NEM/SEM működik az e-SIM hozzáadása, a kapott QR-kódra hibaüzenet jön "Something went wrong while trying to activate your number. You may need the EID number for this device" Google Pixel 4XL, gyári adatok teljes visszaállítása után, szűz rendszerként kezdve, és nyilván Telekom-os az e-SIM, most reggel érkezett Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vittorio Saldo Posztolva: 2021. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 24. Kedves @ZoliR "A Magyar Telekom csak az általa forgalmazott eSIM-képes készülékek (jelenleg iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip,iPad Pro 11, iPad Air 10.5 valamint Samsung Galaxy Watch eSIM, Huawei Watch 2 ESIM, Apple Watch Series 5) esetén garantálja az eSIM-profil megfelelő működését." ....és ezt miért nem mondta nekem tegnap a Telekom Chat ügyfélszolgálatosa egyik sem? Mikor tegnap megrendeltem az e-SIM-et? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vittorio Saldo Posztolva: 2021. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2021. szeptember 24. Állítólag személyes ügyfélszolgálaton a Pixel készülék EID-jének ismereretében az ügyfélszolgálatos össze tudja kapcsolni a telefont az e-SIM-mel és utána működik Pixel készülékeken is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gabouka
Sziasztok,
egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy támogatja-e már a hálózat az eSim-et Google Pixel 4 / Google Pixel 4 XL esetén.
Az alábbi linkkel mostanában találkoztam:
https://www.androidcentral.com/pixel-4-users-can-finally-use-t-mobiles-esim-solution
A kérdés, hogy itthon is működik-e?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.