Apofisz22 Posztolva ekkor: 2020. május 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. május 9. (szerkesztve) Sziasztok Meg Szeretném Kérdezni hogy jó állitotam be a Vezeték nélküli & Hálózati konfiguráció-t Azért Kérdezem hogy jó állitotam be mert a WIFI - Lassú a net , nagyon nehezen jön be a weblap , video .stb... Wi-Fi mód - melyiknek kell lenni ? De viszont a WIFI jel Jó Köszönöm szépen a Segítcséget Szerkesztve ekkor: 2020. május 9. Szerkesztő: Apofisz22 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. május 9. Megosztás Posztolva: 2020. május 9. (szerkesztve) Használod-e mindkét sávot? Amennyiben igen, akkor javasolt eltérő SSID (nevet) adni. Akár csak annyit, hogy legyen egy 5-ös az 5GHz-es nevének végén. Jellemzően nem az Auto beállítások szoktak a legcélszerűbbek lenni. Egy wifis eszközre (mondjuk telefon) fel kellene telepíteni a WifiAnalyzer nevű programot (lehet mást is, én ezt ismerem), ami megmutatja, hogy az egyes sávokon melyik csatornákon van sok (esetleg túl erős ) router. Azt a csatornát ajánlott (manuálisan) beállítani, ahol nincs más, vagy ha van is, gyengébb jelerősséggel. Általában a legtöbb kliens már tudja az "n" beállítást, ha így van akkor az "n only" a javasolt. Az 5GHz-es sávra nem tudok javaslatot adni, nekem nincsenek olyan eszközeim, amik ismernék, ezért kikapcsoltam. Annyit olvastam, hogy ott is manuálisan célszerű csatornát választani, és a 36-48 közöttiekből. Ezen kívül talán még annyit, hogy a Sagemcom helyéhez képest egy másik helyiségben elég jelentősen le tud csökkenni a jelszint. Nálam az azonos helyiségben 30-35 között van, egy 30 cm-es betonfal másik oldalán pedig csak 50-60 között. Ezzel persze még mindig megvan a kb. 50 Mbit/sec letöltés, ami mellett még nem jellemző az akadozás. Szerkesztve ekkor: 2020. május 9. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Apofisz22 Posztolva: 2020. május 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 9. nem használom a 5 GHZ csak a 2.4 GHZz használom és ilyenkor ki kell kapcsolnom a 5 GHZ ? ha csak a 2.4 GHZ használom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. május 10. Megosztás Posztolva: 2020. május 10. 16 órája, Apofisz22 írta: nem használom a 5 GHZ csak a 2.4 GHZz használom és ilyenkor ki kell kapcsolnom a 5 GHZ ? ha csak a 2.4 GHZ használom Ezt a tanácsot olvastam, azért kapcsoltam ki. Gond biztosan nem lesz, ha kikapcsolod, azonban ha maradna, akkor javasolt az eltérő név. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Apofisz22 Posztolva: 2020. május 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. május 12. Köszönöm szépen a segítséget , Rendesen müxik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2020. május 12. Megosztás Posztolva: 2020. május 12. 8 órája, Apofisz22 írta: Köszönöm szépen a segítséget , Rendesen müxik Mindig öröm, ha segíthettünk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Apofisz22
Sziasztok
Meg Szeretném Kérdezni hogy jó állitotam be a Vezeték nélküli & Hálózati konfiguráció-t
Azért Kérdezem hogy jó állitotam be mert a WIFI - Lassú a net , nagyon nehezen jön be a weblap , video .stb...
Wi-Fi mód - melyiknek kell lenni ?
De viszont a WIFI jel Jó
Köszönöm szépen a Segítcséget
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.