Zsiga70 Posztolva ekkor: 2020. június 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. június 2. Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nemérkezik meg az sms a telefonra(samsung),még csak értesítés sem jön csak akkor ha telefon csatlakoztatva van a wifire.Nem az én telefonom és nem az én problémám,én csak infót kérnék? Köszönöm előre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsiga70 Posztolva: 2020. június 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 3. (szerkesztve) Teherwagon,az üzenet küldési alapértelmezett mindkettő félnél automatikuson volt,ezt én állitottam be,és biztos hogy sms-ről volt szó mert azt is én kűldtem a másik telefonra.Ezenkívűl valami tipp volna még? Szerkesztve ekkor: 2020. június 3. Szerkesztő: Zsiga70 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. június 3. Megosztás Posztolva: 2020. június 3. Hello @Zsiga70, szerintem "csak chat"-re van állítva az üzenetkezelő app (RCS a neve a Ténél), az meg csak net kapcsolattal megy. ezt kellene módosítani, automatikusra állítani. és/vagy a küldő valójában nem sms-t küld, hanem chat üzenetet (ami értelemszerűen csak úgy működik, ha neten lóg a küldő és a fogadó is) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. június 4. Megosztás Posztolva: 2020. június 4. (szerkesztve) Az automatikus beállítás akkor rendben, de az elméletem ettől még megáll. ennél a kevert, sms-chat szolgáltatásnál az a lényeg ugyanis, hogy az sms díj megspórolása, bővebb formátumlehetőségek miatt elsősorban chat üzenetként próbál mindent továbbítani, de az csak akkor megy, ha mindkét félnél aktív a szolgáltatás, alkalmas a teló, és van net. ha a fogadó félnél nem stimmel valami, akkor kicsit később újrapróbálja, vagy külön, manuálisan el lehet küldeni sms-ként (azt ugye mindenki megkaphatja, ma már lényegében nincsenek feltételek). te mint küldő szintén Tés vagy? ha igen, milyen telód van, illetve van mobilinterneted? Szerkesztve ekkor: 2020. június 4. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsiga70 Posztolva: 2020. június 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. június 4. Teherwagon én és a fogadó telefon is Tés,nekem Samsung galaxy note9 van a fogadóét nem tudom milyen Samsung.Saját tabletomra küldött sms rendesen odaért.Netem a csomagban foglalt 12GB van,biztos vagyok abban hogy nem nálam van a gond,a fogadó teló régebben kapott tőlem smst.Valoszinünek tartom hogy messenger beállitási gond lesz,de nem tudok rájönni hogy mi.Végsőesetben tés bolt és a mobilokos marad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsiga70
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nemérkezik meg az sms a telefonra(samsung),még csak értesítés sem jön csak akkor ha telefon csatlakoztatva van a wifire.Nem az én telefonom és nem az én problémám,én csak infót kérnék?
Köszönöm előre is
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.