kafkabogi Posztolva ekkor: 2020. július 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. július 19. sziasztok! anyukámnál a következő hibaüzenet jelenik meg a tévén: " Page load error. Details: Code 0. Description failed to load resource". Sms-ben azt írták neki, hogy a hiba nála van. mi lehet a probléma? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. július 19. Megosztás Posztolva: 2020. július 19. Hello @kafkabogi, első körben indíts mindent újra, ha kell (és értelmezhető, mert van reset gomb) resetelj, ellenőrid a csatlakozásokat. ha így sem megy, érdemes lenne kipróbálni egy másik tévével. meg leírni kicsit részletesebben, milyen szolgáltatása, Tés eszköze, tévéje van, milyen kábellel csatlakozik, mikor tapasztalja ezt, ilyenek, mert nekem gyanús a Té válasza alapján, hogy nem a Tés eszköz lesz a ludas Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kafkabogi Posztolva: 2020. július 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. július 20. szia, köszönöm a választ! nem egy városban lakunk, így csak az elmondásra hagyatkozhatok. tegnap az újraindítás után működött már, de azt is elmondta később, h pár napja arrébb tette a modemet, és azóta vannak a gondok. (ezt csak az után említette, hogy beírtam ide a kérdést). úgyhogy én biztos vagyok benne, hogy így vagy úgy, de a modem miatt történt. amúgy régi típusú tévéje van, és csak egy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. július 21. Megosztás Posztolva: 2020. július 21. Jó hír így jó eséllyel csak szétcsúszott valamelyik csatlakozó az átpakolás miatt, de ha azóta megy, akkor már visszadugta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kafkabogi
sziasztok! anyukámnál a következő hibaüzenet jelenik meg a tévén: " Page load error. Details: Code 0. Description failed to load resource". Sms-ben azt írták neki, hogy a hiba nála van. mi lehet a probléma?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.